Az euroscript és a Componize globális technológiai együttműködés elindítását jelenti be

30 június 2015

Az euroscript International és a Componize célja azonos: elkötelezetten dolgoznak a legjobb megoldások nyújtásán a tartalom- és dokumentumkezelési rendszerek területén. Ennek szellemében a két vállalat azt a döntést hozta, hogy összefogva globális technológiai együttműködésbe kezd, továbbfejlesztve a termékinformációkat kezelő ügyfeleknek szóló jelenlegi ajánlataikat. A globális együttműködés Észak-Amerikára és Európára összpontosít.

Számos iparág néz szembe ugyanazzal a problémával: bonyolult, számos verzióval és változattal rendelkező termékvonalakat kell kezelniük, ami összetett, többnyelvű műszaki és termékkommunikációt eredményez. A Componize és az euroscript nyelvi technológiai megoldásai fő előnyként a többcsatornás közzététel biztonságossá tételét, illetve a piaci bevezetés idejének csökkentését és a következetesség javítását nyújtják, a karbantartási és fordítási költségek csökkentése mellett.  A Componize olyan megoldást fejlesztett ki, amely zökkenőmentesen integrálja a nagy teljesítményű XML és DITA kezelési és közzétételi funkciókat az Alfresco nagyvállalati szintű tartalomkezelési, munkafolyamat- és együttműködési funkcióival. A Componize for Alfresco az üzletmenet szempontjából kritikus fontosságú tartalmak, például a termékdokumentáció, az oktatási kézikönyvek vagy a jogi tartalom együttműködésre épített előállítását, kezelését és többcsatornás közzétételét optimalizálja. Lehetővé teszi a nagy szervezetek számára az egyszerű áttérést az XML komponensalapú tartalomkezelés és a DITA használatára.

A rendszerintegrálás, illetve az euroscript nyelvi technológiákat érintő szakértelme és szolgáltatásai tökéletes kettősként egészítik ki a Componize termékinformáció-kezelési megoldásait. Az euroscript értékesítés utáni és termékinformációs megoldása optimalizálja a műszaki kommunikáció üzleti folyamatait, és ezzel biztosítja az információs infrastruktúra továbbfejlesztésével kapcsolatos elengedhetetlen felmérést és oktatást. Személyre szabott megközelítésről van szó, amely az ügyfél üzleti környezetének felmérésére alapul.

Az együttműködésnek köszönhetően a megoldásaink felhasználói egyszerűen kezelhető tartalom- és dokumentumkörnyezetet használhatnak, anélkül, hogy ismerniük kellene a DITA-felületeket.

A Componize-ról

A Componize DITA-alapú tartalomkezelési rendszer, amely nagy mennyiségű termékinformáció, például termékdokumentáció vagy oktatási tartalmak megírását, kezelését és közzétételét optimalizálja. Az egész vállalatot átfogó együttműködés, az egyszerű használat, a skálázhatóság és a nyitott architektúra kombinációjának köszönhetően minden olyan funkciót lefed, amelyekre a szervezeteknek napjainkban szükségük van tartalomstratégiájuk megvalósításához. Töltsön kevesebb időt a tartalom szervezésével, keresésével és ismételt előállításával, és többet valódi érték előállításával a jobb újrafelhasználásnak és a gyorsabb többcsatornás közzétételnek köszönhetően. A Componize jelenleg többek között az AMD, az SAP és a Merck információfejlesztési rendszereit modernizálja.