Az élettudományokkal kapcsolatos tartalomkezelő szoftverek gyártója, az INFOTEHNA csatlakozik az euroscripthez

22 május 2014

az euroscript International S.A. (euroscript) sikeresen zárta az élettudományok szabályozói és szabálykövetési tartalmait kezelő szoftverek fejlesztésével foglalkozó, szlovéniai székhelyű INFOTEHNA Group LLC (INFOTEHNA) vállalat megvásárlását. Az euroscript a részvények többségét az alapítótól vásárolta meg, a vezetőség pedig megtartotta a vállalaton belüli befektetései feletti érdekeltségét. Az INFOTEHNA az élettudományokhoz kapcsolódó szabályozási megfelelőségi megoldások fejlesztése és forgalmazása terén piacvezetőnek számít. Széles ügyfélkörük magában foglal számos, az iparágban nagy elismertségnek örvendő ügyfelet is.

Az euroscript számos iparág számára fejlesztett sikeresen tartalomközpontú ügyfélfolyamatokra összpontosító megoldásokat. A vállalat nem csak ágazatspecifikus üzleti folyamatokhoz kötődő – például a nyelvi, valamint tartalomkészítési és -közzétételi – szolgáltatásokat nyújt, hanem e folyamatokat támogató alkalmazásokat is kínál. Az euroscript újabb lépést tesz piacfejlesztési stratégiája megvalósítása érdekében, az INFOTEHNA myPharmaExpert™ megoldáscsomagját meglévő szolgáltatási körébe emelve tovább erősíti jelenlétét az élettudományok szegmensében. Az INFOTEHNA élvonalbeli termékei tovább szélesítik az euroscript portfolióját a szabályozási információk, dokumentumok és folyamatok kezeléséhez kialakított átfogó megfelelőségi megoldások hozzáadásával.

Az INFOTEHNA által nyújtott szoftveres megoldásokkal az euroscript – a teljes termékéletciklus kezelésére fordított munka javítása, a piacrajutási idő csökkentése és a fenntartható megfelelőség bevezetése révén – még inkább segíteni tudja a szabályozott szegmensbe eső ügyfeleit tartalmaik hatékonyabb kezelésében.

– Lenyűgözőnek tartjuk az INFOTEHNA által elért sikereket, valamint egyedülálló termékarchitektúrájukat és jövőképüket – mondta Mark Evenepoel, az euroscript Csoport vezérigazgatója. – Az INFOTEHNA megoldásai az élettudományok iparág számára a szabályozott szegmensekben jelenleg általunk kínált szolgáltatások kiegészítői. Az euroscript és az INFOTEHNA egyesítése páratlan képességeket hív életre, melyekkel az iparág igényeihez szabott tartalomkezelési szolgáltatások, alkalmazások, valamint információs- és kommunikációs technológia, továbbá az élettudományok területén tanácsadási szolgáltatások biztosíthatók az ügyfelek számára világszerte, egyetlen szolgáltatótól. Nagy örömünkre szolgál, hogy az INFOTEHNA vállalatot az euroscript családban üdvözölhetjük, és az élettudományok ágazatának területére szóló stratégiánk megerősítése Elvis Paćelat, az INFOTEHNA vezérigazgatójának az euroscript élettudományokért felelős alelnökévé történő kinevezésével külön izgalomra ad okot.

Az INFOTEHNA integrálása az euroscript Csoportba egybeesik az ügyfelek és a piac világszerte egyre növekvő igényével a myPharmaExpert™ csomag által nyújtott terjesztési és kihelyezési képességre, miközben az euroscript stratégiája és mérete egyaránt az ügyfelek általi befektetés hatását és biztonságát erősíti.

– Az INFOTEHNA örömmel egyesíti erőit az euroscripttel, hogy az élettudományok számára tartalomkezelő termékeket és szolgáltatásokat kínálhasson – folytatja Elvis Paćelat. – Az INFOTEHNA az ügyfelek globalizációs kihívásainak megoldásával szélesebb globális jelenlétet aknázhat ki így. Az euroscript végrehajtási erőforrásai és globális lábnyoma segítségével túlnőhetünk versenytársainkon.

Az INFOTEHNA megvásárlásával az euroscript immár összesen 1550 alkalmazottal rendelkezik 4 kontinensen, valamint több mint 300 szakértőből álló hálózata ügyel az ECM megoldások tervezésére, fejlesztésére, bevezetésére és karbantartására, illetve segíti a cégcsoportot abban, hogy megfelelhessen a globális tartalomkezelés, a marketing és a digitális tapasztalatkezelés, a vevőszolgálat és a termékinformáció-kezelés, az üzemmérnöki információk kezelése, a hivatalos publikációk, a kutatás és fejlesztés, a szabályozói ügyek és információkezelés, a minőségbiztosítás és -ellenőrzés, valamint a farmakovigilancia terén jelentkező kihívásoknak.

Az INFOTEHNA-ról

Az INFOTEHNA a legmodernebb vállalatszabályozott tartalom- és folyamatkezelés, valamint az élettudományi iparág számára biztosított megfelelőségi megoldások fejlesztése és forgalmazása terén világpiaci vezetőnek számít.

Az INFOTEHNA fejlett megfelelőségi megoldásait az élettudományok terén jártas szakértők fejlesztik. A megfelelőség kezelésének teljes skáláját felölelő funkcionalitást a piaconegyedüli beszállítóként kínáló INFOTEHNA teljes körű termékei lehetővé teszik ügyfelei számára, hogy csökkentsék új termékeik piacrajutási idejét, javítsák teljes termékéletciklus-kezelésüket és fenntartható megfelelőséget vezessenek be. Megoldási csomagjuk számtalan egyéni funkciót kínál, egyszerűen konfigurálható, valamint támogatja a megfelelőséghez kapcsolódó egyes folyamatokat vagy akár a teljes vállalati megfelelőség-kezelést.

Az INFOTEHNA megoldásai költséges egyénre szabás nélkül vezethetők be, és a lehető legkedvezőbb összesített költségráfordítást kínálják.

Weboldal: www.infotehna.com