Az AMPLEXOR kiemelt partner az Adobe Experience Manager alkalmazásához

22 május 2017

Az AMPLEXOR Európában, a Közel-Keleten és Afrikában hivatalosan elismert szakmai partner az Adobe Experience Manager alkalmazásához - a legjobbak közül is a legjobb az Adobe Partner ökorendszerben. 

Az AMPLEXOR, mint az Adobe Experience Manager professzionális szintű ismerőjeaz Adobe tanúsítása szerint a legjobb minőségű, digitális marketingmegoldások, szakmai szolgáltatások és integrált technológiák sikeres szállítója.

Az AMPLEXOR évek óta az Adobe elkötelezett partnere” mondta Damien Dewitte, a Digital Experience Management elnökhelyettese az AMPLEXOR-nál. „Számos ügyfelünknek segítettünk elindítani a Digital Experience Managerre épülő, digitális élményt kínáló progrmjaikat, és szakmai csapataink évről évre növekednek” Ez az elismerés - hangsúlyota Damien -„nem csak bizonyítja, hogy hiszünk az Adobe partnerségi kapcsolatban, és ezt folyamatos beruházásokkal is kifejezzük, hanem mindenek előtt  annak a magasra tett mércének és folyamatos erőfeszítéseknek az eredménye, amelyeket elvárunk messzemenően tehetséges csapatainktól”.

A kiemelt partner szint 2015 óta létezik. Az Adobe Solution partner program részeként az Adobe megoldások legjobb szakértőinek számító, vezető vállalatokat tömöríti. Az Adobe bármely piac vagy megoldás tekintetében magas szintű követelményeket támaszt a partnereivel szemben. A magas szintű tudományos elismertséggel bíró szakértők mellett gyakorlati és iparági tapasztalatot, kiterjedt műszaki eredményeket és kiemelkedő ügyfélreferenciákat is elvárnak.   

Az AMPLEXOR kiemelt partner az Adobe Experience Manager alkalmazásához

Az Adobe Experience Managerről
Azu Adobe Experience Manager olyan vezető, digitálisélmény-kezelő megoldás, amelynek segítségével lenyűgöző tartalmak közvetíthetők különböző csatornákon, lehetővé téve a márkaépítést az elkötelezettség fokozását. Az Adobe Experience Manage, amely nem csak rugalmas, hanem nagy teljesítményű is, rendelkezik minden olyan tulajdonsággal és tartalmaz minden olyan munkafolyamatot, amelyekkel sikeresen megszemélyesíthető és nyomon követhető az ügyfelekkel folyatott valamennyi tevékenység.

Ügyfeleink sikertörténetei azn Adobe-val: Antwerpen önkormányzata | KBC  

Fedezze fel, hogy az Adobe Marketing Cloud hogyan támogathatja Önt a digitális világban.

Szakértőink szívesen segítenek.