A KBC az Amplexort választja strukturális IT-partnerként

13 január 2015

A főként lakossági ügyfelekből, kis- és középvállalkozásokból, valamint helyi, közepes piaci tőkeértékű vállalatokból álló ügyfélkört ellátó KBC Csoport a vállalati tartalomkezelésben szakértő Amplexort választotta strukturális partnernek a különböző KBC-weboldalak és webtartalom-kezelő rendszerek létrehozásához és fenntartásához.

A KBC az elmúlt évek során számtalan alkalommal vette igénybe az Amplexor szakértelmét. Az első együttműködésre 2005-ben került sor, és az évek során az Amplexor számos weboldalt hozott létre a bankbiztosítási csoport számára. 2014-ben a KBC ismét az Amplexort bízta meg, ezúttal egy vállalkozók figyelmébe ajánlott új weboldal létrehozásával.

Elsőbbséget élvező partner

„A KBC már évek óta veszi igénybe IT-szolgáltatásainkat,” – mondja Lode Vandermeulen, az Amplexor értékesítési igazgatója. „Számunkra az a tény, hogy a KBC minket választott strukturális partnerként, eddigi munkánk elismerését jelenti. A következő években erőforrásokat és készségeket biztosítunk majd a KBC IT-részlegének a Drupal és Adobe Marketing Cloud szolgáltatásokat használó webtartalom-kezelő platformok fejlesztéséhez.

„Az Amplexor állandó megbízható, rugalmas partnerünk,” - mondja Luc Pauwels, a belga KBC bank és biztosító információtechnológiai igazgatója. „Úgy döntöttünk, áttérünk a modern digitális platformokra, hogy valóra tudjuk váltani a KBC törekvéseit a digitális világban, ahol nélkülözhetetlen az ügyfelekkel való kapcsolattartás és az információmegosztás. A KBC az Adobe AEM szolgáltatásait választotta ki és az Amplexort kérte fel partnerként, mivel a vállalat professzionális megközelítést alkalmaz a megújult weboldalak és portálok fejlesztéséhez és fenntartásához. A KBC az Amplexorral együttműködve egyúttal csaját dolgozói tanulási görbéjét is le tudja rövidíteni az új platform fejlesztésének, alkalmazásának és működtetésének elsajátítása kapcsán.

Amit a KBC-ről érdemes tudni

A KBC integrált bankbiztosítási csoport, amelynek ügyfélköre főként lakossági ügyfelekből, kis- és középvállalkozásokból, valamint közepes piaci tőkeértékű, helyi vállalati ügyfelekből áll. A csoport a belga belföldi piacokra összpontosít, továbbá egyes közép- és kelet-európai országokra (Cseh Köztársaság, Szlovákia, Bulgária és Magyarország.) A csoport kiválasztott országokban és régiókban van jelen szerte a világon . A KBC banki, biztosítási és vagyonkezelési termékeket és szolgáltatásokat nyújt integrált forgalmazási csatornáján keresztül, amely a bankfiókokra, biztosítási ügynökökre és brókerekre, valamint az internetre épít. A KBC székhelye Brüsszelben (Belgium), Európa szívében található. A csoport több mint 36.000 dolgozót foglalkoztat. A KBC-t a brüsszeli Euronext értéktőzsdén is jegyzik.

További információkért látogasson el a www.kbc.com címre.