Az AMPLEXOR hivatalosan is megkötötte a Sajan felvásárlásáról szóló megállapodást

19 július 2017

2017. július 19-én az AMPLEXOR hivatalosan is megkötötte a Sajan Inc., az egyesült államokbeli székhelyű vezető nyelvi szolgáltató felvásárlásáról szóló megállapodást. A felvásárlás megerősíti az AMPLEXOR-nak a vállalatok számára egyedi globális digitális élményt nyújtó intelligens tartalommegoldásokat kínáló innovatív vezető szolgáltatóként betöltött pozícióját.

A Sajan AMPLEXOR általi felvásárlása megerősíti az utóbbi jelenlétét az Egyesült Államokban és valamennyi iparágban, ezenkívül a Sajan ügyfelei számára további kapacitást, több globális erőforrást, kiterjedtebb szakértelmet és olyan új technológiát biztosít, amely támogatja a vállatok végpontok közötti tartalomátvitelét, legyen szó bármely nyelvről, formátumról vagy helyszínről.

A megállapodás megkötését követően az AMPLEXOR teljes erővel az integráció tervezésére és megvalósítására összpontosít. A vállalat minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek a lehető legnagyobb mértékben részesülhessenek a felvásárlás előnyeiben, miközben továbbra is hozzáférnek a kifejezetten nekik kidolgozott helyi támogatáshoz.

Kattintson ide és tudjon meg többet az AMPLEXOR intelligens tartalommegoldásairól.

 

A Sajan-ról

A Sajan vezető szolgáltató a globális nyelvi fordítási és lokalizációs szolgáltatások területén, és világszerte segítséget nyújt az ügyfelei számára abban, hogy bármely globális piacra történő belépésük zökkenőmentes legyen. A Sajan megoldásának alapját az iparágban vezetőnek számító, nyelvi fordításkezelő rendszere, a Sajan Transplicity képezi, amely folyamatautomatizációt és a többnyelvű tartalmak innovatív újrafelhasználását biztosítja, így kiszámíthatóságot, magasabb minőséget és költséghatékonyságot nyújt az ügyfelei számára. Az ügyfelekkel való szoros együttműködésben a Sajan tapasztalt lokalizációs szakemberekből álló csapata olyan egyénre szabott megoldásokat dolgoz ki, amelyek rugalmasságot nyújtanak bármely olyan nagyvállalat vagy kisvállalkozás számára, amely valóban elkötelezett a „globális gondolkodás, helyi cselekvés” elve mellett.