Csatlakozzon hozzánk!

Olyan multikulturális környezetben szeretne dolgozni, amely elősegíti személyes és szakmai előmenetelét?

Az AMPLEXOR a világ számos helyszínén, különféle szakmai előmeneteli szinteken kínál álláslehetőségeket, így az Ön számára ideális munkahely lehet. 

Tekintse meg nyitott pozícióinkat és nyújtsa be jelentkezését, amennyiben úgy érzi, hogy Ön az, akit keresünk.Nem találja a keresett állást?

Ne aggódjon!
Küldje el nekünk szakmai jelentkezését, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szabadúszó?

Megbízáson alapuló munkát vagy ideiglenes munkát keres? Töltse ki és küldje el a szabadúszóknak szánt űrlapunkat, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ismerkedjen meg toborzó munkatársainkkal!

Maria Dias
MARIA
DIAS
Joyce Carvoeiro
Joyce
Carvoeiro
Isaura Volders
Isaura
Volders

 

Amennyiben többet szeretne tudni aktuális nyitott pozícióinkról, spekulatív jelentkezéseket szeretne benyújtani vagy bármilyen kérdése felmerül az Amplexor munkatársaként történő esetleges munkavégzéssel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal az alábbi címen: careers@amplexor.com

Mire számíthat, ha már benyújtotta jelentkezését?

A jelentkezési folyamat négy lépésből áll.
Minden egyes lépéssel jobban megismerjük Önt, és Ön is jobban megismer minket.

1. lépés: A jelentkezés benyújtása
Már elolvasta álláshirdetéseinket és meghozta a döntést, hogy jelentkezik. Nagyszerű!
 Küldje el önéletrajzát online jelentkezési platformunkon keresztül!  Amennyiben további információkra van szüksége a jelentkezés benyújtása előtt, egyszerűen küldjön egy e-mailt.

 

2. lépés: Ellenőrzés
Miután megkaptuk jelentkezését ellenőriznünk kell, hogy megfelel-e elvárásainknak és alkalmas-e az AMPLEXOR-nál alkalmazott munkamódszerek elsajátítására. Ez történhet az iskolai végzettségének, releváns tapasztalatának vagy referenciáinak ellenőrzésével. Amennyiben úgy véljük, hogy tehetségével jelentősen hozzájárul csapatunk sikeréhez, meghívjuk az első interjúra.
Amennyiben megállapítjuk, hogy önéletrajza alapján pillanatnyilag nem felel meg vállalatunk elvárásainak, akkor erről mielőbb értesítjük. Ebben az esetben önéletrajzát megőrizzük adatbázisunkban és az esetleges jövőbeli álláslehetőségek felmerülésekor figyelembe vesszük.

 

3. lépés: Interjúk
Az interjúk első körét telefonon, Skype-on vagy személyes elbeszélgetés formájában bonyolítjuk le. Az első interjút valamelyik toborzónk fogja lebonyolítani.
A második körben kissé mélyebbre ásunk. Ebben a szakaszban találkozni fog néhány jövőbeni kollégával, akik folytatják az elbeszélgetést, és mélyebb betekintést nyújtanak az adott állással és vállalatunkkal kapcsolatban.

 

4. lépés: Kiválasztás és ajánlat
Itt az ideje a nagy döntéseknek! Csapatunk összeül és meghozza a végső döntést arról, hogy alkalmazzuk-e Önt vagy sem. Amennyiben igen, akkor ajánlatot teszünk Önnek. Amennyiben nem, akkor megkapja döntésünk indokolását.

 

Irodáink

Mit nyújtanak irodáink az alkalmazottak részére?

 Inspiráló és innovatív környezetet, amely  a jövő kihívásainak kezelésére alkalmas olyan megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek  az ügyfelek elvárásainak és különféle készségek és kompetenciák összességén alapulnak.

Valódi nemzetközi környezetet olyan megbízható, kreatív és együttműködő személyek részére, akik szenvedélyesen elkötelezettek a minőség, valamint az ismeretszerzés és -megosztás iránt.