Repülés és űrhajózás, védelem és közlekedés

Repülés és űrhajózás, védelem és közlekedés

A repülés és űrhajózás, valamint a védelem és közlekedés ágazatában működő vállalatok globális méretekben, erőteljes versenykörnyezetben dolgoznak. E vállalatoknak a maximális biztonság, a megfelelőségi szabályozás és a működésükkel kapcsolatos ügyféltapasztalatok alkotta alapvető prioritásrendszerben az erőteljes verseny és a külső gazdasági tényezők miatt folyamatosan növekvő kihívásnak kell megfelelniük.

Állandóan hatalmas információáramlással kell megbirkózniuk, mivel olyan összetett ellátási láncot menedzselnek, amelybe beletartoznak az ügyfelek, a beszállítók, a partnerek, a szerződő felek, a tanácsadók és az eredeti alkatrészeket gyártó vállalatok. A tartalom- és információéletciklus-kezelés kritikus fontosságú, és hatékony rendszereket tesz szükségessé az olyan magas szintű követelményeknek való megfelelés érdekében, mint például az ágazati szabályozásoknak való megfelelés. Gyorsabban kell létrehozni a termék- és karbantartási dokumentációt, amelyet többféle csatornán (PDF, intranet, weboldalak vagy integrált számítógépes rendszerek) keresztül kell közzétenni. 

Hogyan tudunk segíteni?

Az AMPLEXOR a szolgáltatásnyújtás, a tanácsadás és a rendszerek tekintetében rendelkezésére álló értékes szakértői erőforrásainak köszönhetően a legjobb erőforrásokkal áll készen a termékinformációs életciklussal összefüggő valamennyi probléma megoldására. A kiemelt ügyfelekkel folytatott együttműködés terén szerzett több éves tapasztalatunk alapján olyan megoldásokat tudunk kínálni, amelyek például az  S1000D, és az ATA 2200 és 2300 ágazati szabványokon, továbbá az XML-en, valamint a dinamikus közzétételt támogató és tartalomkezelő rendszereken alapulnak.

Évek óta fejlesztjük a tulajdonlással kapcsolatos költségek csökkentésére irányuló szolgáltatásunkat. S1000D műszaki szövegalkotási, fordítási és közös forrású adatbázis (CSDB) szolgáltatásokat kínálunk, valamint azonnal alkalmazható szoftverplatformokat is tudunk telepíteni az S1000D koncepció megvalósításához.

Kiemelt megoldások

Az Ön számára a legnagyobb kihívást jelentő erős versenyhelyzet és magas szintű ügyfélelvárások adta keretek között segítünk Önnek a szolgáltatási érték és a jövedelmezőség egyidejű növelésében. 

Aerospace Documentation Suite

Repülőgép-üzemeltetési kézikönyvei és karbantartás-támogató dokumentációja legyen biztonságos, naprakész és szabványoknak megfelelő.

Global Content Suite

A szakértői szolgáltatások és az osztályelső technológia együttese kielégíti a fordítással, lokalizálással és a több formátumban történő közzététellel kapcsolatos igények teljes körét.

Customer Experience Solutions

Ügyfelei legmagasabb szintű elvárásainak megfelelő, prémium minőségű felhasználói élményt nyújthat valamennyi rendelkezésére álló kommunikációs csatornán.

Enterprise Content Solutions

Tartsa mozgásban vállalkozását. Minimális idő alatt hozza ki a maximumot a tartalmakból úgy, hogy a biztonság a legmagasabb szintű marad.

Nálunk az ügyfél az első!

Airfrance - AMPLEXOR ügyfél
Airbus - AMPLEXOR ügyfél
Armee de l'air - AMPLEXOR ügyfél
Astronics Armstrong Aerospace - AMPLEXOR ügyfél
ATR - AMPLEXOR ügyfél
Bell Helicopter - AMPLEXOR ügyfél
Bombardier the evolution of mobility - AMPLEXOR ügyfél
DCNS - AMPLEXOR ügyfél
Esterline - AMPLEXOR ügyfél
FN Herstal - AMPLEXOR ügyfél
L3 communications - AMPLEXOR ügyfél
Pratt & Whitney - a united technologies company - AMPLEXOR ügyfél
Rheinmetall - AMPLEXOR ügyfél
Safran - AMPLEXOR ügyfél
Thales - AMPLEXOR ügyfél