Pénzügy

Pénzügy

A jobb átláthatóság és megfelelőség iránti igény az ügyfelek leggyorsabb és leghatékonyabb online szolgáltatásokkal történő kiszolgálását lehetővé tevő technológia megvalósításával összefüggő kihívással párosul.

A pénzügyi szolgáltató ágazatban működő vállalkozások néhány éve szigorú ellenőrzés alá esnek. Az ügyfelek olyan pénzügyi szolgáltatókat keresnek, amelyek teljes körű tapasztalattal rendelkeznek egy olyan globalizált, digitális és egyre gyorsuló világban, ahol a pénz szinte állandóan mozog. 
A márkához való következetes ragaszkodás, az átlátható és kompatibilis működési modellek, valamint a növekvő adatmennyiség gyors feldolgozására való képesség kritikus fontosságú az ügyelek elégedettségéhez. Ezzel egyidejűleg – tekintettel arra, hogy a pénzügyi intézmények biztosítási alapok és fedezeti alapok útján diverzifikálják tevékenységüket – a szolgáltatási portfóliók egyre bővülnek.
Az elvárt magas szolgáltatásszínvonal biztosításához szükséges információk kezelése és az egyre szigorúbb ágazati követelményeknek való megfelelés képessége az ágazat szereplői számára hatalmas kihívást jelent. 

HOGYAN SEGÍTHETÜNK?

A banki és pénzügyi ágazatban szerzett sok éves tapasztalata alapján az AMPLEXOR segítséget tud nyújtani a tartalmak teljes körének optimalizálásában és biztonságossá tételében, a fordítási és lokalizációs folyamatok korszerűsítésével és integrálásával együtt.

Hatékony tartalomkezelési megoldással csökkenthetők a költségek és a piacra jutási idő, valamint optimalizálható a teljesítmény.

Kiemelt megoldások

A globális tartalomkezelési folyamatok észszerűsítését szolgáló többnyelvű szolgáltatásokat és technológiát kínálunk, átláthatóságot és megfelelőséget biztosítva a többcsatornás digitális élményvilágban.

Enterprise Content Solutions

Tartsa mozgásban vállalkozását. Minimális idő alatt hozza ki a maximumot a tartalmakból úgy, hogy a biztonság a legmagasabb szintű marad.

Global Content Suite

A szakértői szolgáltatások és az osztályelső technológia együttese kielégíti a fordítással, lokalizálással és a több formátumban történő közzététellel kapcsolatos igények teljes körét.

Customer Experience Solutions

Ügyfelei legmagasabb szintű elvárásainak megfelelő, prémium minőségű felhasználói élményt nyújthat valamennyi rendelkezésére álló kommunikációs csatornán.

Nálunk az ügyfél az első!

BNP Paribas - AMPLEXOR ügyfél
Credit Suisse - AMPLEXOR ügyfél
euroclear - AMPLEXOR ügyfél
Európai Beruházási Bank- AMPLEXOR ügyfél
Generali - AMPLEXOR ügyfél
ING - AMPLEXOR ügyfél
KBC - AMPLEXOR ügyfél
BanqueNationale de Belgique - AMPLEXORügyfél
Rabobank - AMPLEXOR ügyfél
six - AMPLEXOR ügyfél
UBS - AMPLEXOR ügyfél