Közszféra

Közszféra

A közszféra intézményei számára alapvető fontosságú feladat az információk közzététele és a kommunikáció. A kormányzati szervektől a közszféra nemzetközi intézményeiig a belső és a külső kommunikáció egyaránt elsőrendű fontosságú.

Csak a pontos, több nyelven és több formátumban megjelenő információk jutnak el megfelelő időben a célközönséghez.
A papírmunka csökkentése érdekében az elektronikus kommunikációs csatornák gyors alkalmazása, a költségvetési reformok és fenntarthatósági politikák végrehajtása, továbbá a többnyelvűség hivatalossá tételére irányuló szabályozások bevezetése az információkezelés megközelítési módjának újragondolására kényszerítette a kormányzati szervezeteket. 

HOGYAN SEGÍTHETÜNK?

A közszférában megszerzett igazolt tapasztalatunknak köszönhetően olyan szolgáltatáskínálatot tudunk kialakítani több nyelven, amely alkalmas a folyamatfejlesztés, a minőségirányítás, az e-kormányzás, az informatikai rendszerek és a közszolgálatok fejlesztése összefüggésében felmerülő speciális kérdések kezelésére.

Az AMPLEXOR kellően kompetens vállalkozásként alkalmas olyan nagy volumenű projektek megvalósítására, mint például az Európai Unió Hivatalos Lapjának 23 nyelven történő napi szintű publikálása. 

Kiemelt megoldások

Az élvonalbeli technológia, valamint jelentős nemzetközi és közszférabeli szakértelmünk ötvözésével egyedi igények szerint kialakított, komplex megoldásokat kínálunk. 

Official Publications Suite

Strukturált tartalom ellenőrzött létrehozására, frissítésére, közzétételére és kezelésére tervezett, a megfelelőségi előírások betartását, valamint automatizált munkafolyamatokat és eljárásokat biztosító megoldás.

Global Content Suite

A szakértői szolgáltatások és az osztályelső technológia együttese kielégíti a fordítással, lokalizálással és a több formátumban történő közzététellel kapcsolatos igények teljes körét.

Enterprise Content Solutions

Tartsa mozgásban vállalkozását. Minimális idő alatt hozza ki a maximumot a tartalmakból úgy, hogy a biztonság a legmagasabb szintű marad.

Customer Experience Solutions

Ügyfelei legmagasabb szintű elvárásainak megfelelő, prémium minőségű felhasználói élményt nyújthat valamennyi rendelkezésére álló kommunikációs csatornán.

Nálunk az ügyfél az első!

Bundessprachenamt - AMPLEXOR customer
Bureau de la traduction - AMPLEXOR customer
DILA - AMPLEXOR customer
European Central Bank - AMPLEXOR customer
European Parliament - AMPLEXOR customer
European Commission - AMPLEXOR customer
file
file
Kamer van Koophandel - AMPLEXOR customer
Magyar Nemzeti Bank - AMPLEXOR customer
Maastricht University - AMPLEXOR customer
Nationale Loterij - AMPLEXOR customer
Provincie Antwerpen - AMPLEXOR customer
file
United Nations - AMPLEXOR customer