Gyártás

Gyártás

A folytonosan változó és az ügyféligények által vezérelt globális piaci környezetben a gyártókra egyre nagyobb nyomás nehezedik abban a tekintetben, hogy folyamatosan innovatívak legyenek és gyorsuló ütemben új termékekkel jelenjenek meg, növeljék a termelésüket, csökkentsék költségeiket, ugyanakkor a termékminőség ne romoljon.

Sőt mi több, mivel a termelőágazatok szorosan kapcsolódnak a mindennapi életben alapvető termékekhez, szigorú állami jogszabályi előírásoknak is meg kell felelniük. A jogszabályok állandó változása, ami országonként is eltérő lehet, a megfelelőséget napjaink nemzetközi piacain a termelőágazatok egyik legnagyobb kihívásává teszik.

A termelő vállalatoknak az összetett ellátási láncukban végzett számos, szerteágazó tevékenység kezelése mellett hatékony folyamatokat is ki kell alakítaniuk, valamint egyértelmű kommunikációt kell folytatniuk a partnerekkel, a beszállítókkal és a végfogyasztókkal. Csak pontos, megfelelő nyelven és formátumban megjelenő információkkal érhetők el a költségoptimalizáláshoz szükséges időben a folyamat aktív részei. 

HOGYAN SEGÍTHETÜNK?

Több mint 25 éve támogatjuk a termelőágazatokat a globális tartalmaik hatékonyabb strukturálásában és kezelésében.

Tanácsadókból és fejlesztőkből álló szakértői csapataink a kihívásokkal teli és a verseny által meghatározott globális összefüggésrendszer követelményei szerint kialakított hatékony digitálisélmény-kezelő platformokat és dokumentumkezelő rendszereket terveznek, építenek ki és működtetnek. 

Kiemelt megoldások

Innovatív technológiát és strukturált folyamatokat kínáló megoldásaink segítségével partnereink megtarthatják ügyfeleiket, csökkenthetik a termékfejlesztésre fordított időt és piacra jutási időt, miközben a globális versenyképesség biztosított lesz. 

Global Content Suite

A szakértői szolgáltatások és az osztályelső technológia együttese kielégíti a fordítással, lokalizálással és a több formátumban történő közzététellel kapcsolatos igények teljes körét.

Customer Experience Solutions

Ügyfelei legmagasabb szintű elvárásainak megfelelő, prémium minőségű felhasználói élményt nyújthat valamennyi rendelkezésére álló kommunikációs csatornán.

Product Information Solutions

Együttműködésen alapuló platform, amelyen az ügyfelek, a beszállítók és a partnerek megoszthatják a termékekkel kapcsolatos támogatásra vonatkozó információkat.

Tovább
Plant Information Suite

Biztonságos online interfész az összes üzemi eszköz és dokumentum elérésére és kezelésére.

Nálunk az ügyfél az első!

Alcatel Lucent - AMPLEXOR customer
BMW - AMPLEXOR customer
Bosch - AMPLEXOR customer
Buhler - AMPLEXOR customer
Daikin - AMPLEXOR customer
Hauni - AMPLEXOR customer
IBM - AMPLEXOR customer
Knorr-Bremse - AMPLEXOR customer
KUKA - AMPLEXOR customer
Mercury - AMPLEXOR customer
Michelin - AMPLEXOR customer
Schindler - AMPLEXOR customer
seb - AMPLEXOR customer
Siemens - AMPLEXOR customer
Spaceclaim corporation - AMPLEXOR customer
TEREX - AMPLEXOR customer
Trumpf - AMPLEXOR customer
viessmann - AMPLEXOR customer