Energiaágazat és környezetvédelem

Energiaágazat és környezetvédelem

E szektor jövője bizonytalan, és minden új fejlesztés hatására folyamatosan változik. A tőzsdék és a befektetők állandóan árgus tekintettel figyelik a technológiai innovációkat, illetve a tudományos felfedezéseket.

Az ágazat által kezelendő problémákat az erőforrások korlátozottsága, az igények magas szintje, valamint a kutatási, fejlesztési és innovációs ötletekre való erőteljes összpontosítás határozza meg. Operatív szinten a nehéz körülmények között működő vagy távoli helyszínekről dolgozó vállalatok leginkább a megfelelőségi követelményeket és a kockázatértékelést érzik napi szinten jelentkező kihívásnak.
Az ágazatban a közelmúltban végbement számos összeolvadást és felvásárlást követően sürgős igény mutatkozik az adatkonszolidáció iránt is. 

HOGYAN SEGÍTHETÜNK?

Az energiaszektor számára egyedi igények szerint kifejlesztett megoldásainkra épülő mélyreható tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy milyen módon kezelhetők az ágazatban az építéssel, az üzemeltetéssel és a technika leszerelésével kapcsolatos kihívások.

Az Ön előtt álló aktuális kihívások és a már létező folyamatok ismeretében megtervezzük az együttműködésen alapuló információmegosztás és üzleti folyamatok megvalósításához szükséges infrastruktúrát, szervezetet és folyamatokat.

Kiemelt megoldások

Globális megfelelést, digitális élményt és tartalomkezelési megoldásokat kínáló vezető szolgáltatóként rendelkezünk az üzleti folyamatok és prioritások kezeléséhez szükséges eszközökkel, így biztosítani tudjuk a zökkenőmentes platformszabványosítást és -integrációt.

Plant Information Suite

Biztonságos online interfész az összes üzemi eszköz és dokumentum elérésére és kezelésére.

Digital Transformation Solutions

Mondjon búcsút a széttagolt vállalati információs rendszereknek és a szervezeti egységeket elválasztó határoknak, inkább helyezze előtérbe a munkatársai teljes körét átfogó együttműködést és tudásmegosztást.

Global Content Suite

A szakértői szolgáltatások és az osztályelső technológia együttese kielégíti a fordítással, lokalizálással és a több formátumban történő közzététellel kapcsolatos igények teljes körét.

Customer Experience Solutions

Ügyfelei legmagasabb szintű elvárásainak megfelelő, prémium minőségű felhasználói élményt nyújthat valamennyi rendelkezésére álló kommunikációs csatornán.

Nálunk az ügyfél az első!

Areva - AMPLEXOR ügyfél
cea - AMPLEXOR ügyfél
edf - AMPLEXOR ügyfél
eni saipem - AMPLEXOR ügyfél
eon - AMPLEXOR ügyfél
IRSN - AMPLEXOR ügyfél
iter - AMPLEXOR ügyfél
Pacific Gas and Electric Company - AMPLEXOR ügyfél
Schlumberger - AMPLEXOR ügyfél