Élettudományok

Élettudományok

Az élettudományok területén állandó a változás: a vezetőknek a folytonosan változó piaci kényszerhelyzetekhez és a megfelelőségi követelményekhez rugalmasan alkalmazkodni tudó szervezeteket kell kiépíteniük.

A globális piacokhoz való igazodás egyre összetettebb feladat: a folyamatok globálissá tétele, az egész világra kiterjedően azonos minőség biztosítása, a működési kiválóság, a helyi nyelven és a helyi kultúrának megfelelően lebonyolított, hatékony kommunikáció, valamint a piacra jutásra rendelkezésre álló idő lerövidítése mind-mind a siker alapját képezik.

A világon embermillióknak segítséget jelentő, magas minőségi színvonalú, biztonságos és hatékony termékeket csak az élettudományokkal összefüggő kihívások kezelésére létrehozott osztályelső technológia alkalmazásával, tanácsadási és fordítási szolgáltatásokkal lehet biztosítani.

HOGYAN SEGÍTHETÜNK?

Az AMPLEXOR bevált megoldásokból és szolgáltatásokból álló összetett ökorendszere segíti a szervezetek vezetőit céljaik elérésében. Az AMPLEXOR az érintett szervezetek vezetői számára a gyógyszeripari termékek és orvostechnikai eszközök fejlesztését, gyártását, lokalizációját és nemzetközi marketingjét támogató technológiákat és stratégiákat kínál. Ezek mindegyike teljes mértékben megfelel az Európai Gyógyszerügynökség, az Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet és a világ más nemzeti hatóságai szabályozási követelményeinek.

Az AMPLEXOR ágazatszintű vezető szakértői segítséget nyújtanak a szervezetek vezetőinek a jobb tartalomkezelésben. Ennek módja az átfogó életciklus-kezelés javítása, a dokumentumok hatékonyabb és pontosabb fordítása, a piacra jutási idő csökkentése, valamint a fenntartható megfelelőség lehetővé tétele.

A szervezeteknek elsősorban innovatívnak kell lenniük. Ettől az alapvető szemlélettől azonban könnyű eltérni, mivel nyomon kell követni a folytonosan változó környezetet és alkalmazkodni kell hozzá. Annak érdekében, hogy ne csak szem előtt tudja tartani, hogy mi a fontos, hanem az együttműködés is hatékonyabb legyen, és a változásokat gyorsabban tudja alkalmazni, integrált és moduláris felépítésű megoldásainkkal támogatni tudjuk az Ön következő céljait:
·        a globális tartalom fejlesztése;
·        a szabályozói adatok kezelése;
·        dokumentumok és folyamatok kezelése;
·        tartalom és megfelelőségi dokumentumok fordítása és lokalizálása nemzetközi célközönség számára;
·        fordítási folyamatok és eszközök centralizálása;
·        a digitális élmény kezelése.

Kiemelt megoldások

Az élettudományok terén szerzett csaknem 30 éves, egyedi, bizonyított tapasztalatunk fényében teljes mértékben megértjük azt a kihívásokkal teli világot, amelyben ezen ágazat szereplőinek működniük kell: itt minden a szabályozásról, a hitelesítésről, valamint a helyi és a kulturális követelményeknek való megfelelésről szól. Technológiánk és szolgáltatásaink a tartalomra koncentráló folyamatok irányába mutatnak, megtervezésük során a globális szervezetek igényeinek kielégítése volt a célunk. Beilleszkednek az ügyfelek meglévő informatikai környezetébe, könnyen használhatók, teljes mértékben megfelelnek a megfelelőségi követelményeknek és hitelesíthetők.

Life Sciences Suite

Megfelelőség-központú programcsomag, amely az élettudományokkal foglalkozó vállalatoknál a szétaprózott eszközöket felváltó, egységes, hiteles szoftvertermék lehet.

Global Content Suite for Life Sciences

Átfogó megoldás, amely az élettudományok területéhez kapcsolódó, tartalomkezeléssel kapcsolatos valamennyi igényét lefedi: többnyelvű tartalomlétrehozás, -kezelés és - közzététel.

Customer Experience Solutions

Ügyfelei legmagasabb szintű elvárásainak megfelelő, prémium minőségű felhasználói élményt nyújthat valamennyi rendelkezésére álló kommunikációs csatornán.

Plant Information Suite

Biztonságos online interfész az összes üzemi eszköz és dokumentum elérésére és kezelésére.

Nálunk az ügyfél az első!

Abbott - AMPLEXOR ügyfél
Antibiotic Guardian - AMPLEXOR ügyfél
GE Healthcare - AMPLEXOR ügyfél
Guerbet Contrast for Life - AMPLEXOR ügyfél
Hexal - AMPLEXOR ügyfél
Hikma Quality - AMPLEXOR ügyfél
file
file
file
file
file
file
file
file
file
file
file
file