AMPLEXOR brengt cloud content management naar Eindhoven

22 September 2017

AMPLEXOR heeft op 21 september een exclusief showcase-evenement georganiseerd in Eindhoven, Nederland. Na de opening van de dag werd Box gepresenteerd als onze nieuwe partner voor cloud content management.

Erling Kvalheim en Ernest Adriaansz, respectievelijk Senior Director Nordics & Benelux en Account Executive bij Box, presenteerden de visie achter het platform van cloud content management als slimme manier van werken. Zij zetten uiteen hoe bedrijven mensen, content en technologie beter kunnen combineren en zo effectievere en meer collaboratieve bedrijfsoplossingen kunnen ontwikkelen.

Jan-Willem Boerhout, Chief Digital Transformer, voerde de aanwezigen langs de successen van tND Retail waarmee de retailsector werd getransformeerd. Met een nieuw en efficiënt contentmanagementplatform helpt tND Retail teams van nationale en internationale retailketens, zoals Rituals, om mobiele toegang te krijgen tot bedrijfsinformatie, om binnen het buiten het bedrijf samen te werken, om te zorgen voor een betere beveiliging en meer zichtbaarheid, en bovenal om op een betere manier te werken. tND Retail kan het bedrijf dus helpen bij zijn missie om ICT-problemen voor retailbedrijven op te lossen.

Aan het eind van de sessie benadrukte Bart Willems, Director Strategic Accounts bij AMPLEXOR, dat dit nieuwe partnerschap de klanten van AMPLEXOR de kans biedt om, in een tijd van toenemende druk door de digitale transformatie, de mondiale veiligheids- en compliancevereisten te overtreffen met een nieuw perspectief van een moderne samenwerkingsomgeving.

AMPLEXOR brengt cloud content management naar Eindhoven
AMPLEXOR brengt cloud content management naar Eindhoven
AMPLEXOR brengt cloud content management naar Eindhoven

Wij helpen u bij de herziening van uw contentstrategie en zorgen voor een revolutie in uw werkwijze

Neem contact op met onze experts