WAT WIJ DOEN

Strategieën op maat om de digitale transformatie van uw bedrijf in goede banen te leiden en om uw digitale kanalen, onlinezichtbaarheid en sociale reputatie te optimaliseren.

Lees meer

Versterk uw merkpositionering en gebruikersengagement in het kader van alle digitale touchpoints - van bedrijfswebsites tot partnerportals en intranetten van de volgende generatie.

Lees meer

Verbeter uw algemene marketinginspanningen via gepersonaliseerde tactieken om via verschillende kanalen uw (potentiële) klanten aan te trekken, voor u te winnen en te houden.

Lees meer

Innovatieve tools voor aftersales- en selfservicebijstand om klantengagement en -tevredenheid te verbeteren bij elke fase van het kooptraject.

Lees meer

Vereenvoudiging van de levenscyclus van informatie voor optimalisatie van bedrijfscommunicatie, verhoging van werknemersproductiviteit en volledige proceszichtbaarheid.

Lees meer

Breng uw teams samen met een volledig gezamenlijk ecosysteem dat de mobiliteit, productiviteit en efficiëntie van de volledige organisatie maximaliseert.

 

Lees meer

Krijg een klantinzicht van 360 graden en zorg voor uitmuntende caseresolutie door klantinteracties te integreren in bedrijfsinformatie- en processen.

Lees meer

Optimaliseer en beveilig uw informatieworkflows met een AVG-strategie die is gericht op de 'privacy by design/default'-visie en geïntegreerde accountability.
 

Lees meer

Spreek de taal van uw klanten en bereik nieuwe markten met deskundig vertaalde content voor alle touchpoints en industrieën, waaronder Life Sciences.

Lees meer

Vereenvoudig vertaalprojecten en vendormanagement met behulp van Transplicity, onze intelligente, flexibele vertalingenbeheertechnologie.

Lees meer

Ontdek SiteSync, een snellere en gemakkelijkere oplossing voor websitevertaling die de marktintroductietijd van uw website met maar liefst 90 % kan verminderen en op verzoek analyses kan leveren.

Lees meer

Ontwikkel aantrekkelijke meertalige content voor eender welk doelpubliek en voer marketingcampagnes die zijn geoptimaliseerd met het oog op een maximaal rendement.

Lees meer

Een krachtige bedrijfsinformatietool die is ontworpen om het gegevensbeheerproces in alle bedrijfsafdelingen en in de volledige levenscyclus van uw producten te standaardiseren.

 

Lees meer

De meest geavanceerde, flexibele en complete oplossing die gebruikers helpt gereguleerde aanvragen en de publicatie ervan aan te maken, samen te stellen en te beheren.

 

Lees meer

Een uiterst flexibele oplossing die gebruikers in staat stelt het beheer van R&D-projecten en documenten (waaronder onderzoeksbeheer) efficiënt aan te pakken.


 

Lees meer

Een integraal en flexibel softwarepakket dat bedrijven een gebruiksklare oplossing biedt en processen voor kwaliteitsbeheer en gecontroleerde documenten ondersteunt, waardoor Life Sciences-bedrijven risico's met betrekking tot naleving van de regelgeving kunnen beperken en de veiligheid en kwaliteit van het product kunnen verbeteren.

Lees meer

WERELDWIJD

40

Kantoren

22

Landen

1 850

Medewerkers

EVENEMENTEN EN WEBINARS

NIEUWS

AMPLEXOR opgenomen in internationale Adobe Partner SME Community

14 Nov 2018

AMPLEXOR is door Adobe uitverkoren om deel uit te maken van de internationale Adobe Partner SME Community van specialisten, die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en herzien van hun trainings- en certificeringsprogramma's.

Next generation intranets: Bringing the future of digital collaboration to Ghent

18 Oct 2018

Recap of AMPLEXOR lunch & learn on Next generation intranets, which took place on 18 October in Ghent, Belgium, covering trends in employee experience and digital workplaces.

EU lanceert nieuw kennisplatform voor mkb

12 Sep 2018

Het platform voor samenwerking en kennisuitwisseling voor het innovatieve mkb dat AMPLEXOR heeft ontwikkeld voor het Uitvoerend Agentschap voor het midden- en kleinbedrijf (EASME) en het proefproject van de Europese Innovatieraad (EIC), is deze week gelanceerd op de Innovators' Summit van de Europese Innovatieraad.

Amplifying the patient voice - the role of linguistic validation

11 Sep 2018 | Dana Weiss

Few would argue that the trend over the last decade or so to listen more to the patient voice has been a positive development. Life sciences firms have now recognized the importance of listening to target populations much earlier in the product planning, research and development lifecycle.

Linguistic Validation: Amplifying the Patient Voice

06 Sep 2018 | Dana Weiss

The steady rise of the patient voice over recent years is both highly welcome and long overdue in the eyes of patient populations and their healthcare and regulatory advocates. Amplifying this voice so that patient concerns and fears are heard, acknowledged and taken on board at critical points in drug planning and development is increasingly important strategically for drugs companies too.

Press Release – AMPLEXOR Awarded National Cooperative Contract for Language Services, Available Through National IPA

16 Aug 2018

AMPLEXOR, a top-10 global language solutions provider, announced it has been selected by Region 4 Education Service Center, a lead agency for National IPA, as a provider of translation and localization services.

VERTROUWENSPARTNERS