WAT WIJ DOEN

Strategieën op maat om de digitale transformatie van uw bedrijf in goede banen te leiden en om uw digitale kanalen, onlinezichtbaarheid en sociale reputatie te optimaliseren.

Lees meer

Versterk uw merkpositionering en gebruikersengagement in het kader van alle digitale touchpoints - van bedrijfswebsites tot partnerportals en intranetten van de volgende generatie.

Lees meer

Verbeter uw algemene marketinginspanningen via gepersonaliseerde tactieken om via verschillende kanalen uw (potentiële) klanten aan te trekken, voor u te winnen en te houden.

Lees meer

Innovatieve tools voor aftersales- en selfservicebijstand om klantengagement en -tevredenheid te verbeteren bij elke fase van het kooptraject.

Lees meer

Vereenvoudiging van de levenscyclus van informatie voor optimalisatie van bedrijfscommunicatie, verhoging van werknemersproductiviteit en volledige proceszichtbaarheid.

Lees meer

Breng uw teams samen met een volledig gezamenlijk ecosysteem dat de mobiliteit, productiviteit en efficiëntie van de volledige organisatie maximaliseert.

 

Lees meer

Krijg een klantinzicht van 360 graden en zorg voor uitmuntende caseresolutie door klantinteracties te integreren in bedrijfsinformatie- en processen.

Lees meer

Optimaliseer en beveilig uw informatieworkflows met een AVG-strategie die is gericht op de 'privacy by design/default'-visie en geïntegreerde accountability.
 

Lees meer

Spreek de taal van uw klanten en bereik nieuwe markten met deskundig vertaalde content voor alle touchpoints en industrieën, waaronder Life Sciences.

Lees meer

Vereenvoudig vertaalprojecten en vendormanagement met behulp van Transplicity, onze intelligente, flexibele vertalingenbeheertechnologie.

Lees meer

Ontdek SiteSync, een snellere en gemakkelijkere oplossing voor websitevertaling die de marktintroductietijd van uw website met maar liefst 90 % kan verminderen en op verzoek analyses kan leveren.

Lees meer

Ontwikkel aantrekkelijke meertalige content voor eender welk doelpubliek en voer marketingcampagnes die zijn geoptimaliseerd met het oog op een maximaal rendement.

Lees meer

Een krachtige bedrijfsinformatietool die is ontworpen om het gegevensbeheerproces in alle bedrijfsafdelingen en in de volledige levenscyclus van uw producten te standaardiseren.

 

Lees meer

De meest geavanceerde, flexibele en complete oplossing die gebruikers helpt gereguleerde aanvragen en de publicatie ervan aan te maken, samen te stellen en te beheren.

 

Lees meer

Een uiterst flexibele oplossing die gebruikers in staat stelt het beheer van R&D-projecten en documenten (waaronder onderzoeksbeheer) efficiënt aan te pakken.


 

Lees meer

Een integraal en flexibel softwarepakket dat bedrijven een gebruiksklare oplossing biedt en processen voor kwaliteitsbeheer en gecontroleerde documenten ondersteunt, waardoor Life Sciences-bedrijven risico's met betrekking tot naleving van de regelgeving kunnen beperken en de veiligheid en kwaliteit van het product kunnen verbeteren.

Lees meer

WERELDWIJD

41

Kantoren

23

Landen

1 850

Medewerkers

EVENEMENTEN EN WEBINARS

NIEUWS

Amplexor is door het CEFRI erkend als een betrouwbaar bedrijf dat werkzaam is in de nucleaire sector

28 Jun 2019

Het CEFRI certificeert bedrijven die in de nucleaire sector werken om normen vast te stellen voor de bescherming van werknemers tegen stralingsblootstelling. Amplexor handhaaft deze certificering al enkele jaren en is trots om door het CEFRI erkend te worden als een betrouwbare partner.

Amplexor en Xillio creëren samen de toekomst van contentdiensten

26 Jun 2019

Amplexor en Xillio hebben hun vooraanstaand partnerschap aangekondigd waarbij contentcontinuïteit voorop staat om de transformatieprocessen van klanten te faciliteren.

AMPLEXOR bespreekt contenttechnologie op LocWorld40 in Estoril, Portugal

25 Jun 2019

De Content Solution Technology VP van AMPLEXOR nam tijdens LocWorld40 deel aan een enthousiast panel om zijn visie te delen over hoe technologie de manier beïnvloedt waarop wereldwijde merken hun contentstrategieën ontwikkelen.

De volgende generatie intranetten: toekomst van de digitale werkplek te gast in Brussel

25 Jun 2019

Amplexor ging in Brussel op bezoek bij Microsoft om samen met deskundigen op het gebied van marketing, interne communicatie, HR en IT te onderzoeken hoe de volgende generatie intranetten de digitale werkplek beïnvloeden en opnieuw vormgeven.

AMPLEXOR and ValueIntranet launch The Luxembourg Digital Workplace Community

04 Jun 2019

AMPLEXOR and ValueIntranet banded together to launch The Luxembourg Digital Workplace Community, gathering internal communications professionals, intranet managers and digital workplace enthusiasts.

OpenText brengt het project van AMPLEXOR met het Europees Parlement onder de aandacht

28 May 2019

In hun laatste verslag aan wereldwijde investeerders heeft OpenText het recordmanagementproject van AMPLEXOR voor het Europees Parlement onder de aandacht gebracht als een strategisch initiatief voor het bedrijf wereldwijd.

VERTROUWENSPARTNERS