WAT WIJ DOEN

Strategieën op maat om de digitale transformatie van uw bedrijf in goede banen te leiden en om uw digitale kanalen, onlinezichtbaarheid en sociale reputatie te optimaliseren.

Lees meer

Versterk uw merkpositionering en gebruikersengagement in het kader van alle digitale touchpoints - van bedrijfswebsites tot partnerportals en intranetten van de volgende generatie.

Lees meer

Verbeter uw algemene marketinginspanningen via gepersonaliseerde tactieken om via verschillende kanalen uw (potentiële) klanten aan te trekken, voor u te winnen en te houden.

Lees meer

Innovatieve tools voor aftersales- en selfservicebijstand om klantengagement en -tevredenheid te verbeteren bij elke fase van het kooptraject.

Lees meer

Vereenvoudiging van de levenscyclus van informatie voor optimalisatie van bedrijfscommunicatie, verhoging van werknemersproductiviteit en volledige proceszichtbaarheid.

Lees meer

Breng uw teams samen met een volledig gezamenlijk ecosysteem dat de mobiliteit, productiviteit en efficiëntie van de volledige organisatie maximaliseert.

 

Lees meer

Krijg een klantinzicht van 360 graden en zorg voor uitmuntende caseresolutie door klantinteracties te integreren in bedrijfsinformatie- en processen.

Lees meer

Optimaliseer en beveilig uw informatieworkflows met een AVG-strategie die is gericht op de 'privacy by design/default'-visie en geïntegreerde accountability.
 

Lees meer

Spreek de taal van uw klanten en bereik nieuwe markten met deskundig vertaalde content voor alle touchpoints en industrieën, waaronder Life Sciences.

Lees meer

Vereenvoudig vertaalprojecten en vendormanagement met behulp van Transplicity, onze intelligente, flexibele vertalingenbeheertechnologie.

Lees meer

Ontdek SiteSync, een snellere en gemakkelijkere oplossing voor websitevertaling die de marktintroductietijd van uw website met maar liefst 90 % kan verminderen en op verzoek analyses kan leveren.

Lees meer

Ontwikkel aantrekkelijke meertalige content voor eender welk doelpubliek en voer marketingcampagnes die zijn geoptimaliseerd met het oog op een maximaal rendement.

Lees meer

Een krachtige bedrijfsinformatietool die is ontworpen om het gegevensbeheerproces in alle bedrijfsafdelingen en in de volledige levenscyclus van uw producten te standaardiseren.

 

Lees meer

De meest geavanceerde, flexibele en complete oplossing die gebruikers helpt gereguleerde aanvragen en de publicatie ervan aan te maken, samen te stellen en te beheren.

 

Lees meer

Een uiterst flexibele oplossing die gebruikers in staat stelt het beheer van R&D-projecten en documenten (waaronder onderzoeksbeheer) efficiënt aan te pakken.


 

Lees meer

Een integraal en flexibel softwarepakket dat bedrijven een gebruiksklare oplossing biedt en processen voor kwaliteitsbeheer en gecontroleerde documenten ondersteunt, waardoor Life Sciences-bedrijven risico's met betrekking tot naleving van de regelgeving kunnen beperken en de veiligheid en kwaliteit van het product kunnen verbeteren.

Lees meer

WERELDWIJD

41

Kantoren

23

Landen

1 850

Medewerkers

EVENEMENTEN EN WEBINARS

26 MARCH 2019 | Online

Terminology: The Secret Asset For Scaling Up Your Business

Attend our free webinar and discover how a terminology management program can help reduce production times, decrease re-work during the review process and increase the quality of final translations. Stay one step ahead of your competitors while saving time and money without sacrificing the quality of your brand.

Lees meer
26 - 27 MARCH 2019 | Chicago, USA

American Manufacturing Summit

AMPLEXOR is delighted to announce our Silver Sponsorship of this year’s American Manufacturing Summit in Chicago, IL. On March 26 and 27, stop by our booth #43, attend our roundtable discussion or schedule a 1:1 meeting with us. We look forward to seeing you there.

Lees meer
4 APRIL 2019 | Leuven, Belgium

Alfresco Meetup: Riding the clouds with Alfresco

Join an after-work networking gathering for the Alfresco community in the vibrant city of Leuven, Belgium. Explore the latest technology update and meet other Alfresco users to share experiences and development best practices.

Lees meer
8 - 11 APRIL 2019 | Barcelona, Spain

Informa eRegulatory Summit 2019 and Global Regulatory Affairs Summit

These Summits offers direct access to the experts in RIM, eCTD, IDMP & TMF with case studies, industry insight and authority feedback on how to get and stay compliant.

Lees meer

NIEUWS

AMPLEXOR verkrijgt ISO-certificaat 18587:2017 voor post-editing van machinevertalingen

11 Mar 2019

We zijn erg trots op deze prestatie en dragen vol enthousiasme ons steentje bij aan de technologische revolutie die de lokalisatiesector als gevolg van machinevertaling doormaakt.

AMPLEXOR verlengt contract met het Bureau voor publicaties van de Europese Unie

08 Mar 2019

Het Bureau voor publicaties van de Europese Unie heeft opnieuw gekozen voor AMPLEXOR als voorkeurspartner voor de tijdige en hoogwaardige bekendmaking en verspreiding van rechtshandelingen van de EU.

AMPLEXOR zet breidt uit naar Japan

28 Feb 2019

AMPLEXOR versterkt zijn positie als internationale marktspeler en heeft voor Kobe, Japan gekozen als locatie voor zijn nieuwe kantoor in Azië. Met dit nieuwe kantoor komt het totaal op 41 kantoren verdeeld over 23 landen.

AMPLEXOR is verheugd over de aanstelling van twee nieuwe sales executives

24 Feb 2019

AMPLEXOR kondigt met trots twee nieuwe sales executives aan die onze bedrijfsontwikkeling in Amerika, Europa en de Aziatisch-Pacifische regio in goede banen zullen leiden. Allison McDougall wordt benoemd tot Senior Vice President van Global Sales, terwijl Dagny Koch de nieuwe Vice President van Sales DACH/CEE wordt.

AMPLEXOR once again wins translation contract with European Commission’s DG CONNECT

31 Jan 2019

AMPLEXOR has won their recent bid for a translation contract with the European Commission’s Directorate-General for Communications Networks, Content and Technology (DG CONNECT).

Mark Evenepoel benoemd tot Managing Director van de mediagroep Saarbrücker Zeitung

04 Jan 2019

Mark Evenepoel, CEO van AMPLEXOR, is benoemd tot Managing Director van de mediagroep Saarbrücker Zeitung, de grootste aandeelhouder van AMPLEXOR.

VERTROUWENSPARTNERS