WAT WIJ DOEN

Strategieën op maat om de digitale transformatie van uw bedrijf in goede banen te leiden en om uw digitale kanalen, onlinezichtbaarheid en sociale reputatie te optimaliseren.

Lees meer

Versterk uw merkpositionering en gebruikersengagement in het kader van alle digitale touchpoints - van bedrijfswebsites tot partnerportals en intranetten van de volgende generatie.

Lees meer

Verbeter uw algemene marketinginspanningen via gepersonaliseerde tactieken om via verschillende kanalen uw (potentiële) klanten aan te trekken, voor u te winnen en te houden.

Lees meer

Innovatieve tools voor aftersales- en selfservicebijstand om klantengagement en -tevredenheid te verbeteren bij elke fase van het kooptraject.

Lees meer

Vereenvoudiging van de levenscyclus van informatie voor optimalisatie van bedrijfscommunicatie, verhoging van werknemersproductiviteit en volledige proceszichtbaarheid.

Lees meer

Breng uw teams samen met een volledig gezamenlijk ecosysteem dat de mobiliteit, productiviteit en efficiëntie van de volledige organisatie maximaliseert.

 

Lees meer

Krijg een klantinzicht van 360 graden en zorg voor uitmuntende caseresolutie door klantinteracties te integreren in bedrijfsinformatie- en processen.

Lees meer

Optimaliseer en beveilig uw informatieworkflows met een AVG-strategie die is gericht op de 'privacy by design/default'-visie en geïntegreerde accountability.
 

Lees meer

Spreek de taal van uw klanten en bereik nieuwe markten met deskundig vertaalde content voor alle touchpoints en industrieën, waaronder Life Sciences.

Lees meer

Vereenvoudig vertaalprojecten en vendormanagement met behulp van Transplicity, onze intelligente, flexibele vertalingenbeheertechnologie.

Lees meer

Ontdek SiteSync, een snellere en gemakkelijkere oplossing voor websitevertaling die de marktintroductietijd van uw website met maar liefst 90 % kan verminderen en op verzoek analyses kan leveren.

Lees meer

Ontwikkel aantrekkelijke meertalige content voor eender welk doelpubliek en voer marketingcampagnes die zijn geoptimaliseerd met het oog op een maximaal rendement.

Lees meer

Een krachtige bedrijfsinformatietool die is ontworpen om het gegevensbeheerproces in alle bedrijfsafdelingen en in de volledige levenscyclus van uw producten te standaardiseren.

 

Lees meer

De meest geavanceerde, flexibele en complete oplossing die gebruikers helpt gereguleerde aanvragen en de publicatie ervan aan te maken, samen te stellen en te beheren.

 

Lees meer

Een uiterst flexibele oplossing die gebruikers in staat stelt het beheer van R&D-projecten en documenten (waaronder onderzoeksbeheer) efficiënt aan te pakken.


 

Lees meer

Een integraal en flexibel softwarepakket dat bedrijven een gebruiksklare oplossing biedt en processen voor kwaliteitsbeheer en gecontroleerde documenten ondersteunt, waardoor Life Sciences-bedrijven risico's met betrekking tot naleving van de regelgeving kunnen beperken en de veiligheid en kwaliteit van het product kunnen verbeteren.

Lees meer

WERELDWIJD

41

Kantoren

23

Landen

1 850

Medewerkers

EVENEMENTEN EN WEBINARS

20 JUNE 2019 | Brussels, Belgium

Next generation intranets: shaping the modern workplace with Office 365 and Valo

AMPLEXOR partners with Microsoft to bring premium employee experiences and the future of collaboration to Brussels. Join us on June 20 to discover how leading organizations are shaping the modern workplace with Office 365 and Valo.

Lees meer
23 - 27 JUNE 2019 | San Diego, USA

DIA 2019 Global Annual Meeting

Join AMPLEXOR Life Sciences at the largest multidisciplinary event that brings together 6,000+ life sciences professionals to foster innovation that will lead to the development of safe and effective medical products and therapies to patients.

Lees meer
9 JULY 2019 | Stuttgart, Germany

AMPLEXOR Business Breakfast: The Valo intranet experience

AMPLEXOR brings premium employee experiences and the future of intranets to Stuttgart. Join us for breakfast on July 9 to discover how leading organizations are shaping the modern workplace with Office 365 and Valo.

Lees meer

NIEUWS

AMPLEXOR and ValueIntranet launch The Luxembourg Digital Workplace Community

04 Jun 2019

AMPLEXOR and ValueIntranet banded together to launch The Luxembourg Digital Workplace Community, gathering internal communications professionals, intranet managers and digital workplace enthusiasts.

OpenText brengt het project van AMPLEXOR met het Europees Parlement onder de aandacht

28 May 2019

In hun laatste verslag aan wereldwijde investeerders heeft OpenText het recordmanagementproject van AMPLEXOR voor het Europees Parlement onder de aandacht gebracht als een strategisch initiatief voor het bedrijf wereldwijd.

AMPLEXOR runs "20km de Bruxelles" with NGO Rikolto for a better future

21 May 2019

AMPLEXOR participated at the "20km de Bruxelles" run in Belgium with a fundraiser supporting Rikolto, a non-governmental organization dedicated to development cooperation and socio-economic sustainability.

AMPLEXOR stelt content- en SEO-trends voor op E-Marketing Paris

15 May 2019

AMPLEXOR was één van de sprekers op E-Marketing Paris, de jaarlijkse digitale conferentie in Parijs (Frankrijk). Met zijn workshop wist het bedrijf de interesse te wekken van meer dan 120 deelnemers, die samen de drie pijlers van een doeltreffende SEO-strategie onder de loep namen: big data, content en gebruikerservaring.

AMPLEXOR in MedTech Innovation News

01 May 2019

While the medical device industry often looks to distance itself from big pharma, it could learn from across the divide when it comes to rigorous reporting standards, writes AMPLEXOR’s David Gwyn in his latest article for MedTech Innovation News.

AMPLEXOR presenteert platform voor bedrijfsanalyse tijdens SAP NOW 2019

10 Apr 2019

AMPLEXOR heeft deelgenomen aan de jaarlijkse SAP NOW in Lissabon (Portugal) om te laten zien dat platforms voor bedrijfsanalyse cruciaal zijn om de manier waarop we werken en klantenservices aanbieden te verbeteren.

VERTROUWENSPARTNERS