Amplexor.com - Embrace The Future - Solution

AMPLEXOR Aerospace Documentation Suite a fost conceput pentru diferiții utilizatori din sectorul aerospațial și al apărării care se confruntă cu probleme legate de producția și distribuția conținutului.

Combinând peste 30 de ani de experiență în acest domeniu de activitate cu expertiza noastră în managementul conținutului, ne axăm pe optimizarea proceselor și fluxurilor de lucru pe care le derulați în materie de conținut, asigurând conformitate și eficiență.

De la manuale pentru operațiuni de zbor la asistență pentru întreținere, AMPLEXOR Aerospace Documentation Suite urmărește fiecare etapă a documentației tehnice, punând la dispoziție informații sigure, actualizate și corecte, care respectă standardele de conformitate stabilite de organismele de reglementare.

Furnizarea de informații fiabile și corecte constituie o responsabilitate esențială pentru industria aerospațială și a apărării. Atunci când apare un echipament nou sau se lansează o nouă versiune, documentația ajutătoare trebuie să fie corectă și actualizată.

Aerospace Documentation Suite sprijină cel mai eficient flux al tuturor comunicărilor companiei dumneavoastră asigurând:

  • Conformitatea cu standardele aplicabile sectorului (S1000D, ATA2200 și ATA2300)
  • Consecvența și standardizarea documentelor, indiferent de sursă
  • Depozitarea securizată pe o platformă centrală
  • Ajustarea în funcție de fiecare procedură și mod de operare a aeronavelor
  • Interfață personalizată pentru fiecare utilizator
  • Instrumente de căutare ușor de utilizat
  • Acces la conținut filtrat dedicat de pe diferite suporturi/dispozitive

Module

TechPubExpert

Conceput pentru producătorii de aeronave, furnizorii de echipamente originale (OEM) și companiile de servicii de întreținere, reparație și revizie (IRR) în scopul de a le ajuta să producă și să distribuie întregul conținut legat de întreținerea aeronavelor.

FlightOpsExpert

Un sistem global pentru producția, gestionarea și utilizarea documentației tehnice dedicat producătorilor de aeronave și motoare, precum și companiilor aeriene și transportatorilor aerieni.

Doriți să aflați mai multe despre soluțiile noastre?

Descoperiți cum putem ajuta