Amplexor.com - Embrace The Future - Oplossing

AMPLEXOR Aerospace Documentation Suite is bedoeld voor gebruikers in de sectoren luchtvaart en defensie die betrokken zijn bij het opstellen en verdelen van content en alle vraagstukken die daarbij komen kijken.

We combineren meer dan 30 jaar ervaring in deze sector met onze deskundigheid op het gebied van contentmanagement en kunnen zo uw contentprocessen en -werkstromen optimaliseren, waarbij we zorgen voor doeltreffendheid en naleving van de wet- en regelgeving.

Van handleidingen voor vluchtafhandeling tot onderhoudsondersteuning: AMPLEXOR Aerospace Documentation Suite volgt elk stadium in uw technische documentatie op de voet en bezorgt u veilige, actuele en accurate informatie die beantwoordt aan de normen die door de regelgevende instanties zijn vastgesteld.

Betrouwbare en accurate informatie is van essentieel belang voor de sectoren luchtvaart en defensie. Documentatie over nieuwe apparatuur en bijwerkingen van gegevens moeten correct en actueel zijn.

Onze Aerospace Documentation Suite ondersteunt de doeltreffendste gegevensstroom naar al uw bedrijfscommunicatie en garandeert daarbij:

  • Naleving van de normen van de sector (S1000D, ATA2200 en ATA2300)
  • Samenhang en standaardisering van documenten, ongeacht de bron
  • Veilige opslag op een centraal platform
  • Aangepast aan de werking en procedures van elk vliegtuig
  • Toegesneden interface voor elke gebruiker
  • Handige zoekinstrumenten
  • Toegang tot specifieke gefilterde content vanaf verschillende media/apparaten

Modules

TechPubExpert

Bedoeld voor vliegtuigfabrikanten, OEM-leveranciers en bedrijven die onderhouds-, reparatie- en revisiewerkzaamheden verrichten - zo kunnen ze alle content betreffende het onderhoud van vliegtuigen makkelijk opstellen en verdelen.

FlightOpsExpert

Een globaal systeem voor het opstellen, beheren en gebruiken van technische documentatie bedoeld voor fabrikanten van vliegtuigen en motoren, luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigexploitanten.

Meer weten over onze oplossingen?

Ontdek hoe wij u kunnen helpen