Amplexor.com - Embrace The Future - Solution

Az AMPLEXOR Aerospace Documentation Suite a repülés, űrhajózás és védelem ágazatának különböző, tartalomelőállítási és -terjesztési kérdésekkel foglalkozó felhasználói számára tervezett megoldás.

Az iparágban szerzett több mint 30 évnyi tapasztalatunk és tartalomkezelési szakértelmünk ötvözésével ügyfelünk folyamatokhoz és munkamenethez kapcsolódó tartalmainak optimalizálására összpontosítunk, ezáltal biztosítva a megfelelést és a hatékonyságot.

A repülőgép-üzemeltetési kézikönyvektől a karbantartás-támogatásig az AMPLEXOR Aerospace Documentation Suite nyomon követi a műszaki dokumentáció valamennyi szakaszát, a szabályozó testületek szabványaival összhangban álló megbízható, aktuális és megfelelő információkat biztosítva.

A megbízható és megfelelő információk biztosítása a repülés, űrhajózás és a védelem ágazatában kulcsfontosságú feladat. Új berendezések vagy verziók megjelenése esetén a támogató dokumentumokat azonnal pontosítani és frissíteni kell.

Az Aerospace Documentation Suite megoldás támogatja a leghatékonyabb információáramlást valamennyi üzleti kommunikáció során, biztosítva a következőket:

  • Az ágazati szabványoknak való megfelelést (S1000D, ATA2200 és ATA2300)
  • A dokumentumok konzisztenciáját, valamint a szabványosítást, a forrástól függetlenül
  • Biztonságos, központi platformon történő tárolást
  • Valamennyi repülőgépüzemeltetési-módhoz és eljáráshoz való igazodást
  • Személyre szabott interfészt minden felhasználó számára
  • Könnyen használható keresőeszközöket
  • Megkülönböztetett, szűrt tartalom, különböző eszközökről/adathordozókról  történő elérését

Modulok

TechPubExpert

A repülőgép-gyártók, az eredeti alkatrészeket gyártó beszállítók és a karbantartó, javító és üzemeltető szolgáltatók számára tervezett megoldás, mely elősegíti a repülőgép-karbantartáshoz kapcsolódó tartalmak előállítását és terjesztését.

FlightOpsExpert

A repülőgép- és motorgyártók, valamint légiforgalmi társaságok és légi fuvarozók megkülönböztetett műszaki dokumentumainak létrehozására, kezelésére és használatára szolgáló globális rendszer.

Többet szeretne tudni a megoldásainkról?

Amit nyújtani tudunk