AMPLEXOR Plant Information Suite este o interfață online securizată unde pot fi accesate și gestionate cu ușurință, oricând și oriunde, toate activele și documentele unității dumneavoastră industriale.

În calitatea sa de sistem particularizat de management al conținutului, AMPLEXOR Plant Information Suite vă permite să demonstrați cu ușurință acuratețea, trasabilitatea și integritatea documentației unității dumneavoastră industriale, pregătindu-vă mai bine pentru evaluările de conformitate sau audituri.

PORTAL PERSONALIZABIL
O interfață online securizată destinată controlului și gestionării tuturor fazelor proiectelor, de la planificarea activităților la monitorizarea acestora.  Prin intermediul accesului privat la toate activele-cheie ale unității industriale, actorii interni și externi care dețin responsabilități-cheie de gestionare a unității industriale și de întreținere a echipamentelor pot obține o vedere de ansamblu completă asupra tuturor resurselor disponibile, putându-le aloca unde este necesar.

INDEXARE PRECISĂ
Urmărirea datelor corecte este și mai importantă în sectoarele de activitate cu un grad crescut de reglementare și conformitate.  Utilizând XML și metadate, întreaga documentație este bine structurată și toate documentele sunt trasabile și pot fi actualizate cu ușurință, eliminând riscul de erori sau de pierdere a datelor. 

CONFORMITATEA CU REGLEMENTĂRILE EXISTENTE
Unitățile industriale fac obiectul unor reglementări stricte de conformitate și siguranță, verificările putând apărea în orice moment, ceea ce impune ca documentația să fie actualizată constant. Cu ajutorul AMPLEXOR Plant Information Suite, proprietarii unităților industriale pot beneficia de un sistem preconfigurat conform de management al conținutului, care le permite să demonstreze cu ușurință acuratețea, trasabilitatea și integritatea documentației lor și să fie mai bine pregătiți pentru evaluările de conformitate.

INTEGRAREA CMS
AMPLEXOR Plant Information Suite poate fi integrat fără probleme în sistemele existente, oferind acces la o gamă completă de instrumente suplimentare și aplicații complementare. Extrem de scalabil și capabil să răspundă în mod adecvat nevoilor dumneavoastră, fiecare modul poate fi exploatat independent în modul SaaS la sediul dumneavoastră.

CONSECVENȚA DOCUMENTELOR
Instrumentele de conversie și publicare bazate pe XML vă vor ajuta să actualizați conținutul mai rapid și într-un mod securizat, garantând consecvența și calitatea documentelor. Procesul de creare XML nu numai că asigură o calitate înaltă, ci și facilitează navigarea simplă în cadrul documentației de exploatare și întreținere, ceea ce reduce timpul alocat operațiunilor de depanare și corecție.

Doriți să aflați mai multe despre soluțiile noastre?

Contactați un expert