AMPLEXOR Plant Information Suite is een veilige online interface waar alle assets en documenten van uw fabriek toegankelijk zijn en beheerd kunnen worden wanneer u het wilt.

Als gecustomized contentmanagementsysteem stelt AMPLEXOR Plant Information Suite u in staat makkelijk de nauwkeurigheid, traceerbaarheid en integriteit van uw fabieksdocumentatie aan te tonen, waardoor u beter voorbereid bent op compliance reviews en audits.

CONFIGUREERBAAR PORTAAL
Een veilige interface om online alle projectfasen te controleren en te beheren – van taakplanning tot monitoring.Interne en externe medewerkers met belangrijke verantwoordelijkheden in het management van de productie krijgen persoonlijk toegang tot de belangrijkste assets van de productie, zodat ze een duidelijk overzicht hebben van de beschikbare resources en die kunnen toewijzen waar nodig.

NAUWKEURIGE INDEXERING
De juiste gegevens traceren is van wezenlijk belang in industrieën met een strenge regelgeving en compliance.Dankzij de combinatie van XML en metadata is alle documentatie goed gestructureerd en zijn alle documenten traceerbaar en makkelijk te updaten, waardoor het risico op fouten of gegevensverlies onbestaande is. 

COMPLIANCE MET BESTAANDE REGELGEVING
De industrie wordt onderworpen aan strikte compliance en veiligheidsvoorschriften, en inspecties kunnen op elk ogenblik plaatsvinden. Daardoor is het nodig documentatie altijd up-to-date te houden. Bedrijfseigenaars kunnen met AMPLEXOR Plant Information Suite genieten van een conform, voorgeconfigureerd contentmanagementsysteem dat hen in staat stelt makkelijk de nauwkeurigheid, traceerbaarheid en integriteit van hun documentatie aan te tonen en beter voorbereid te zijn op compliance reviews.

CMS-INTEGRATIE
AMPLEXOR Plant Information Suite kan naadloos worden geïntegreerd in bestaande systemen, waardoor u toegang krijgt tot een waaier van bijkomende tools en aanvullende applicaties. Elke module is bijzonder schaalbaar en kan nauwkeurig aan uw behoeften tegemoetkomen: ze kunnen afzonderlijk in SaaS-modus worden ingezet binnen uw bedrijf.

CONSISTENTIE VAN DOCUMENTEN
Tools voor XML-ondersteund converteren en publiceren helpen u content sneller en veiliger te updaten, waarbij de consistentie en kwaliteit van het document worden gewaarborgd. Het XML-schrijfproces waarborgt niet alleen een hoge kwaliteit, maar maakt het tegelijk eenvoudig om doorheen de workflow- en onderhoudsdocumentatie te browsen waardoor kostbare tijd wordt gewonnen voor troubleshooting en correcties.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

Neem contact op met een expert