Az AMPLEXOR Plant Information Suite olyan biztonságos online interfész, amellyel bármikor és bárhol elérhető és kezelhető az összes üzemi eszköz és dokumentum.

Az AMPLEXOR Plant Information Suite olyan egyedi igények szerint kialakított tartalomkezelő rendszer, amellyel könnyen igazolható az üzemi dokumentáció pontossága, nyomon követhetősége és sérthetetlensége, tehát könnyebb felkészülni a megfelelőségi felülvizsgálatokra vagy auditokra.

EGYÉNI IGÉNYEKHEZ SZABHATÓ PORTÁL
Biztonságos online interfész valamennyi projektfázis – a feladattervezéstől a nyomon követésig – kézben tartására.  Az alapvető üzemi eszközökhöz való egyedi hozzáféréssel az üzem irányításáért és a berendezések karbantartásáért felelős belső és külső felek teljes körű áttekintéssel rendelkeznek az elérhető erőforrások teljes köréről, és szükség esetén allokálhatják azokat.

PONTOS INDEXÁLÁS
A megfelelő adatok nyomon követése a magas fokon szabályozott és szigorú megfelelőségi előírások hatálya alá tartozó ágazatokban még kritikusabb.  Az XML és a metaadatok együttes alkalmazásának köszönhetően az összes dokumentáció jól strukturált, és valamennyi dokumentum nyomon követhető és könnyen aktualizálható, így kiküszöbölhető a hibák és az adatvesztés kockázata. 

AZ AKTUÁLIS SZABÁLYOZÁSOKNAK VALÓ MEGFELELÉS
Az üzemekre szigorú megfelelőségi előírások és biztonsági szabályok vonatkoznak. Bármikor sor kerülhet ellenőrzésre, ezért a dokumentációnak mindig naprakésznek kell lennie. Az AMPLEXOR Plant Information Suite egy előre konfigurált, a megfelelőségi követelmények teljesítését segítő tartalomkezelő rendszer előnyeit kínálja az üzemtulajdonosoknak, akik így egyszerűen igazolhatják az üzemi dokumentáció pontosságát, nyomon követhetőségét és sérthetetlenségét, és könnyebben felkészülhetnek a megfelelőségi felülvizsgálatokra.

CMS-INTEGRÁCIÓ
Az AMPLEXOR Plant Information Suite zökkenőmentesen integrálható a meglévő rendszerekbe, ezért további eszközök és kiegészítő alkalmazások széles köréhez biztosít hozzáférést. Magas fokon skálázható, és pontosan azt nyújtja, amire Önnek szüksége van. Az egyes modulok egymástól függetlenül használhatók szolgáltatott szoftverként az üzemen belül.

KONZISZTENS DOKUMENTUMOK
Az XML-lel támogatott konvertáló és közzétételi eszközökkel gyorsabban és biztonságosan frissíthető a tartalom, így a dokumentumok konzisztenciája és minősége garantált. Az XML-tartalom létrehozását támogató folyamat nem csak magas minőségi színvonalat garantál, de megkönnyíti az üzemeltetési és karbantartási dokumentumok közötti keresést is, így a hibaelhárítás és -javítás kevesebb időt vesz igénybe.

Többet szeretne tudni a megoldásainkról?

Lépjen kapcsolatba szakértőnkkel