Documentum

Centrală consacrată, însă modernă de management al documentelor

Doriți să aflați mai multe despre Documentum?

Ce este Documentum?

De la înființarea sa în 1990, Documentum a reușit să ocupe o poziție importantă în peisajul managementului documentelor. Este o platformă robustă, scalabilă și bogată în caracteristici, care și-a dovedit valoarea în numeroase implementări la scară largă în care conținutul este esențial pentru operațiunile comerciale, iar mediile sunt exigente. Documentum oferă o gamă vastă de componente integrate de management al documentelor, susținând întregul ciclu de viață al conținutului de la captură (Captiva), trecând prin managementul documentelor și managementul proceselor operaționale (Documentum xCP și D2), până la arhivare (InfoArchive).

În ce scopuri se utilizează?

Documentum poate fi implementat într-o gamă largă de soluții cu utilizare intensivă a documentelor precum sistemele de management digital al cazurilor, bazele de cunoștințe, mesageriile digitale și arhivele digitale de documente.

Conținut

Simplificați, organizați, controlați și asigurați accesul securizat.

Captură

Transformați hârtia într-un avantaj comercial prin trecerea de la faxuri și conținut pe hârtie la informații adecvate pentru aplicații.

Proces

Automatizați procesele operaționale cu utilizare intensivă de informații pentru un mai bun proces decizional.

Comunicare

Creați comunicații cu clienții pe canale multiple, cu un înalt nivel de particularizare și personalizare.

Securitate

Garantați reținere, registre, dispoziție și criptare și acces specializate.

Reportare

Generați panouri de bord și rapoarte particularizate într-o varietate de formate cu myInsight, puternicul program de completare („add-on”) al AMPLEXOR, certificat EMC.

De ce să alegeți Documentum?

Documentum are un spectru foarte larg de caracteristici și soluții de management al documentelor la nivel de întreprindere variind de la software de scanare, trecând prin managementul documentelor și managementul proceselor operaționale, până la generarea documentelor. Combinat cu reputația sa în materie de scalabilitate dovedită în multiple sectoare, acesta se utilizează de obicei în scenarii în care se procesează volume mari de documente și/sau în care se modelează procese operaționale complexe de la un capăt la altul. Recent, Documentum a investit în cadrele de compoziție front end (D2, xCP) care scad în mod dramatic costurile de dezvoltare a soluțiilor.

Parteneriatul AMPLEXOR cu Documentum

AMPLEXOR a fost un important partener de succes al Documentum de-a lungul anilor și este creatorul myInsight, unul dintre programele de completare cele mai de succes ale Documentum.

Cine utilizează Documentum?

Clienți AMPLEXOR precum Provincie Antwerpen, Registrul Comercial Digital Neerlandez, Autoritatea de Protecție a Datelor, DSM, Galderma, Nuvia, Fluxys etc.

Printre alți utilizatori ai EMC² Documentum din lume se numără Agenția Spațială Europeană, Comitatul Los Angeles, Warner Bros Recordings, Casa Albă, Universal Music, Sanofi Pasteur și Greenpeace UK.

DSM
Galderma
Fluxys

Doriți să aflați mai multe despre Documentum?

Echipa noastră cu experiență privind Documentum răspunde cu plăcere la orice întrebare.