Alfresco

Platformă simplă, inteligentă și securizată de management al documentelor
și de colaborare

Ce este Alfresco?

Alfresco este o platformă cu sursă deschisă pentru managementul documentelor și colaborare. Aceasta combină într-un mod unic colaborarea avansată la nivelul documentelor cu executarea proceselor, astfel încât să accelereze transformarea digitală a organizației dumneavoastră.

Alfresco se poate implementa la fața locului sau într-o configurare hibridă.

În ce scopuri se utilizează?

Alfresco este o platformă vastă și deschisă care susține cele mai complexe provocări în materie de conținut cu care vă confruntați, inclusiv:

COLABORARE
Partajați informațiile și munca în mod eficient și securizat cu persoane din interiorul sau din afara organizației.

EXECUTAREA PROCESELOR OPERAȚIONALE
Automatizați și optimizați procesele operaționale esențiale, precum procesarea facturilor și aprobarea cheltuielilor.

MANAGEMENTUL CONȚINUTULUI ȘI AL ÎNREGISTRĂRILOR
Consolidați conținutul și înregistrările pentru a recâștiga controlul asupra informațiilor corporative și a automatiza procesele de conformitate.

RAPORTARE GATA DE UTILIZARE
Generați rapoarte automate privind utilizatorii, nivelurile de activitate, procesele și starea sarcinilor.

 

Arhitectura sa modernă și deschisă permite construirea rapidă a unor soluții centrate pe documente, cum ar fi Activiti, o platformă completă de înaltă performanță pentru managementul proceselor operaționale (Business Process Management – BPM) care susține automatizarea proceselor.

AMPLEXOR construiește următoarele soluții pe Alfresco și Activiti:
• managementul avansat al cazurilor;
• crearea structurată a conținutului și managementul componentelor;
• spații de lucru digitale;
• arhive digitale.

CADRUL DE MANAGEMENT AL CAZURILOR DE LA AMPLEXOR

Alfresco este în prezent mai mult decât una dintre cele mai importante platforme de management al conținutului întreprinderilor (ECM) și de management al proceselor operaționale (BPM). Cu ajutorul cadrului de management al cazurilor pe care îl punem la dispoziție, transformați Alfresco într-o platformă puternică de management al cazurilor pentru toate procesele esențiale ale afacerii dumneavoastră.

SIMPLĂ ȘI CONFIGURABILĂ
Configurați tipuri de cazuri și de documente, metadate descriptive, formulare, prezentări, fluxuri de lucru, rapoarte și puneți capăt codării XML sau codării particularizate costisitoare.

CĂUTARE EFICIENTĂ ȘI EXTREM DE RAPIDĂ
Puneți la dispoziție un instrument de căutare ușor de utilizat cu filtrare a fațetelor, căutare avansată pentru cazuri și documente, precum și caracteristici pentru salvarea căutărilor și a rezultatelor lor sau exportarea acestora în Excel.

EXPERIENȚĂ PERSONALIZATĂ A UTILIZATORILOR
Faceți utilizatorii finali fericiți și eficienți prin mementouri proactive, cazuri și documente favorite, raportare personală și alte caracteristici legate de cazuri.

TRANSPARENȚĂ ȘI CONFORMITATE
Garantați conformitatea și oferiți utilizatorilor o perspectivă clară asupra evoluției cazurilor în timp, cu acțiunile înregistrate automat la nivel de caz.

De ce să alegeți Alfresco?

Alfresco este cea mai importantă platformă cu sursă deschisă de management al conținutului, având stabilitatea, suportul și setul de caracteristici necesare pentru o adevărată platformă ECM din clasa pentru întreprinderi și pentru convergența BPM. Alfresco este modernă și evoluează rapid fără a face compromisuri în privința calității. Utilizatorilor finali le place în general să lucreze cu Alfresco, deoarece oferă interfețe puternice, dar simple atât pentru desktop, cât și pentru mobil.

Parteneriatul AMPLEXOR cu Alfresco

AMPLEXOR este partener „Alfresco Premier Certified” din 2006.

Cine utilizează Alfresco?

Clienți AMPLEXOR, precum Delcredere | Ducroire (Credendo Group), ATR Aircrafts, Forțele Aeriene Franceze, OCMW Gent, orașul Gent, Jan De Nul, iMinds și Parlamentul Flamand.

Printre alți utilizatori Alfresco de la nivel mondial se numără peste 1 800 de organizații, precum Amnesty International, eurostar, KLM și Harvard Business Publishing (HBP).

Delcredere | Ducroire
Forțele Aeriene Franceze
iMinds
Parlamentul Flamand

STUDII DE CAZ REFERITOARE LA CLIENȚI

RESURSE UTILE

Mediul profesional trece printr-o transformare dramatică. Vechiul dumneavoastră ECM poate ține pasul? Aflați despre cele mai mari 4 tendințe care transformă managementul conținutului întreprinderilor în acest ebook redactat de Alfresco. Aflați de ce vechile sisteme sunt lăsate în urmă și dacă este timpul ca întreprinderea dumneavoastră să aibă în vedere o nouă abordare privind ECM.

O adevărată soluție de management al conținutului întreprinderilor poate transforma complet modul în care gestionați conținutul și felul în care lucrați în echipă, dar aveți grijă: unele sunt mult mai bune decât altele.
Descărcați acest ebook redactat de Alfresco și aflați care sunt cele 10 lucruri pe care ar trebui să le așteptați de la sistemul dumneavoastră ECM pentru a vă valorifica pe deplin echipa și conținutul produs de aceasta și pentru a accelera transformarea digitală a organizației dumneavoastră.

Doriți să aflați mai multe despre Alfresco?

Echipa noastră cu experiență privind Alfresco răspunde cu plăcere la orice întrebare.