Microsoft (SharePoint)

Microsofts flagship-product voor zakelijke samenwerking en digitale werkplek.

Wat is SharePoint?

Microsoft SharePoint is Microsofts flagship-product voor zakelijke samenwerking. De belangrijkste pijlers zijn samenwerking in team, documentbeheer, web content management, zoeken en bedrijfsinformatie. De diepe integratie met Microsoft Office 365, Microsoft Skype for Business, OneDrive en Exchange maken dat dit een onmisbare technologie is voor oplossingen voor de digitale werkplek. SharePoint kan worden geïnstalleerd op fysieke plaatsen, in de cloud en in een hybride opstelling.

Waarvoor kunt u het gebruiken?

SharePoint wordt het vaakst gebruikt voor samenwerking in team of voor een project, waarbij documenten en lijsten moeten worden gedeeld met de teamleden of met partners en klanten. Het is ook perfect geschikt voor het maken van het intranet- of extranetportaal van een bedrijf, of zelfs om websites te publiceren. Onze klanten maken eveneens gebruik van SharePoint voor case management en line-of-businesstoepassingen.

Waarom kiezen voor Microsoft SharePoint?

Aangezien het aantal functies en mogelijkheden bijna eindeloos is, biedt SharePoint verschillende manieren om divers content management en samenwerkingsmoeilijkheden aan te pakken binnen hetzelfde platform.

In het bijzonder in IT-omgevingen waar Microsoft de bedrijfsstandaard is, is SharePoint de logische keuze. Aangezien de markt voor add-ons voor SharePoint vele interessante oplossingen biedt, kunnen de capaciteiten van SharePoint vaak gemakkelijk worden uitgebreid om aan uw specifieke wensen te voldoen.

De introductie van SharePoint Online en Office 365 maakt het vandaag nog gemakkelijker het platform buiten de firewall beschikbaar te maken en te verbinden met klanten en partners.

AMPLEXORs partnership met Microsoft

AMPLEXOR is een Managed Partner van Microsoft en is gecertificeerd op het gebied van Samenwerking en Cloud-Productiviteit.

De diensten zijn onder meer envisioning, migratie, roll-out, personalisaties en implementaties van alle aspecten van SharePoint Online en ter plaatse.

We voorzien eveneens change management en user adoption om zodat de investering loont.

Wie maakt gebruik van Microsoft SharePoint?

AMPLEXOR-klanten zoals Belfius, Nationale Loterij, RSVZ en Brussels Airport.

Andere Microsoft Sharepoint-gebruikers wereldwijd zoals Aéroports de Paris, Air Canada, ASB Bank Ltd. en Western Washington University.

Belfius
RSVZ
Brussels Airport

Meer weten over Microsoft SharePoint?

Ons ervaren Microsoft SharePoint-team beantwoordt graag al uw vragen.