Microsoft Office 365

De cloud van Microsoft voor samenwerking, communicatie en productiviteit in uw digitale werkomgeving

Wat is Office 365?

Microsoft Office 365 is een abonnementsformule die toegang biedt tot een verzameling toepassingen voor zakelijke samenwerking en productiviteit zoals e-mail en social networking services (Exchange Online), messaging (Skype for Business), samenwerking (SharePoint, OneDrive en Office Online), sociaal netwerk (Yammer) alsook toegang tot de software van Microsoft Office.

Waarvoor kunt u het gebruiken?

Microsoft Office 365 is de ideale technologiecomponent voor het uitbouwen van een digitale werkplek en een interactief intra- of extranet of portaal. Met zijn unieke en geïntegreerde combinatie van diensten voor samenwerking, communicatie en productiviteit hebben werknemers veilige toegang tot informatie van elke locatie, op elk toestel, op elk moment.

Pc-toepassingen en mobiele apps

Office toepassingen op alle apparaten (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher en OneNote).

E-mail

Blijf verbonden via e-mailhosting op business class-niveau.

Opslaan en delen van bestanden

Bewaar uw bestanden online met 1 TB geheugen per gebruiker.

HD-videoconferenties

Houd online meetings met audio en HD-videoconferentie en scherm delen.

Waarom kiezen voor Office 365?

Voor de meeste bedrijven biedt Microsoft Office 365 al wat werknemers nodig hebben voor effectieve communicatie en samenwerking binnen het bedrijf, inclusief e-mail. sociale netwerken, berichten versturen en online meetings. Met het platform SharePoint Online kunnen gebruikers van zowel binnen als buiten het bedrijf samenwerken op content-gebaseerde projecten, om informatie te delen en in real time te communiceren via berichten of videoconferenties. Het vergemakkelijkt eveneens het delen van inhoud met collega's en klanten en integreert naadloos met Microsoft Office, de vaakst gebruikte office-software voor pc's.

Office 365 wordt aangeboden als cloud-gebaseerde abonnementsdienst, wat inhoudt dat interne IT-kosten sterk worden gereduceerd.

AMPLEXORs partnership met Microsoft

AMPLEXOR is een Managed Partner van Microsoft en is gecertificeerd op het gebied van Samenwerking en Cloud-Productiviteit.

De diensten zijn onder meer envisioning, migratie, roll-out, personalisaties en implementaties van alle aspecten van Office 365.

We voorzien eveneens change management en user adoption om zodat uw investering loont.

Wie maakt gebruik van Office 365?

AMPLEXOR-klanten zoals Provincie Antwerpen en Croix Rouge Luxembourg.

Provincie Antwerpen
Croix Rouge Luxembourg

Meer weten over Microsoft Office 365?

Ons ervaren Microsoft Office 365-team beantwoordt graag al uw vragen.