Documentum

Een moderne gevestigde waarde op vlak van documentbeheer

Meer weten over Documentum?

Wat is Documentum?

Sinds de oprichting in 1990 is Documentum erin geslaagd een belangrijke positie binnen het documentbeheer te behouden. Het is een robuust en schaalbaar platform voor documentbeheer met vele functies dat zijn waarde al heeft bewezen in verschillende grote projecten waarbij content cruciaal is voor zakelijke activiteit en de omgeving veeleisend is. Documentum biedt een brede waaier aan geïntegreerde componenten voor documentbeheer, waarbij de volledige content lifecycle wordt ondersteund vanaf de creatie (Captiva), over het documentbeheer en zakelijke procesbeheer (Documentum xCP en D2), tot archivering (InfoArchive).

Waarvoor kunt u het gebruiken?

Documentum kan worden ingezet in verschillende documentrijke oplossingen zoals systemen voor digital case management, kennisdatabanken, digitale mailrooms en digitale documentarchieven.

Inhoud

Vereenvoudigen, organiseren, beheren en veilig toegang verlenen.

Digitaliseer

Maak van papier een zakelijk voordeel door faxen en informatie op papier om te vormen tot informatie die klaar is voor gebruik in toepassingen.

Proces

Informatie-intensieve zakelijke processen automatiseren voor een betere besluitvorming.

Communicatie

Communiceer op een gepersonaliseerde manier via meerdere kanalen met uw klanten.

Beveiliging

Zorg voor back-ups, statistieken, beschikbaarheid en gespecialiseerde encryptie en toegang.

Rapportage

Maak dashboards en rapporten op maat in verschillende formaten met myInsight, de krachtige EMC-gecertificeerde add-on van AMPLEXOR.

Waarom kiezen voor Documentum?

Documentum heeft vele functies en oplossingen voor zakelijk documentbeheer die gaan van scansoftware, over documentbeheer en beheer van zakelijke processen, tot documentcreatie. In combinatie met zijn sectoroverschrijdende reputatie voor schaalbaarheid, wordt het graag gebruikt in situaties waarin een grote hoeveelheid documenten worden verwerkt en/of waar complexe zakelijke processen end-to-end worden uitgewerkt. Documentum investeerde recent nog in front-end compositieframeworks (D2, xCP) die de kosten voor het ontwikkelen van oplossingen enorm doen dalen.

AMPLEXORs partnership met Documentum

AMPLEXOR is al jaren een prominente succesvolle Documentum-partner en creëerde myInsight: een van de meest succesvolle gecertificeerde add-ons van Documentum.

Wie maakt gebruik van Documentum?

AMPLEXOR-klanten zoals Provincie Antwerpen, the Dutch Digital Trade Register, the Data Protection Authority, DSM, Galderma, Nuvia, Fluxys enz.

Andere gebruikers van EMC² Documentum wereldwijd zijn the European Space Agency, the County of Los Angeles, Warner Bros Recordings, The Whitehouse, Universal Music, Sanofi Pasteur, en Greenpeace UK.

DSM
Galderma
Fluxys

Meer weten over Documentum?

Ons ervaren Documentum-team beantwoordt graag al uw vragen.