Alfresco

Eenvoudig, slim en veilig platform voor documentbeheer
en samenwerking

Wat is Alfresco?

Alfresco is een opensourceplatform voor documentbeheer en samenwerking. Het combineert als enige geavanceerde samenwerking aan documenten met de uitvoering van processen, zodat het de digitale transformatie van uw organisatie kan versnellen.

Alfresco kan worden ingezet ter plekke, in de cloud of in een hybride opstelling.

Waarvoor kunt u het gebruiken?

Alfresco is een uitgebreid en open platform dat uw meest complexe uitdagingen met betrekking tot content ondersteunt, inclusief:

SAMENWERKING
Deel informatie en werk doeltreffend en veilig samen met anderen, zowel binnen als buiten de organisatie.

UITVOERING VAN BEDRIJFSPROCESSEN
Automatiseer en optimaliseer kritische bedrijfsprocessen, zoals factuurverwerking en goedkeuring van uitgaven.

CONTENT- EN ADMINISTRATIEBEHEER
Breng content en administratie samen onder één dak om weer controle te krijgen over bedrijfsinformatie en complianceprocessen te automatiseren.

KANT-EN-KLARE RAPPORTEN
Genereer automatische rapporten over gebruikers, activiteitsniveaus, processen en taakstatussen.

 

Dankzij de moderne en open structuur kunnen er snel documentgeoriënteerde oplossingen bovenop worden gebouwd, zoals Activiti, een volledig, hoogwaardig platform voor Business Process Management (BPM) met ondersteuning voor procesautomatisering.

AMPLEXOR bouwt de volgende oplossingen op Alfresco en Activiti:
• geavanceerd casusbeheer;
• gestructureerd authoring- en componentenbeheer;
• digitale werkplekken;
• digitale archieven.

AMPLEXORS FRAMEWORK VOOR CASUSBEHEER

Alfresco is nu meer dan een van ’s werelds meest vooraanstaande ECM- en BPM-platforms. Met ons framework voor casusbeheer verandert Alfresco in een krachtig platform voor casusbeheer voor al uw bedrijfskritische processen.

EENVOUDIG EN CONFIGUREERBAAR
Configureer soorten projecten en documenten, beschrijvende metadata, formulieren, overzichten, workflows, verslagen en end-XML of dure coding op maat.

KRACHTIGE EN RAZENDSNELLE ZOEKFUNCTIE
Lever een gebruiksvriendelijk zoekhulpmiddel met facettenfilters, geavanceerde zoekfunctie voor casussen en documenten, en de mogelijkheid om zoekopdrachten en resultaten op te slaan of naar Excel te exporteren.

GEPERSONALISEERDE GEBRUIKERSERVARING
Stel eindgebruikers tevreden en laat ze efficiënt werken met proactieve herinneringen, favoriete casussen en documenten, persoonlijke rapporten en andere casusgerelateerde functies.

TRANSPARANTIE EN COMPLIANCE
Garandeer compliance en geef gebruikers een duidelijk inzicht in de ontwikkeling van een casus in de loop der tijd, met automatisch gelogde handelingen op casusniveau.

Waarom Alfresco?

Alfresco is het meest prominente opensourceplatform voor contentbeheer, met de stabiliteit, ondersteuning en functies die nodig zijn voor een ECM-platform en BPM-convergentie van ware ondernemingsklasse. Alfresco is modern en ontwikkelt zich snel, zonder in te leveren op kwaliteit. Eindgebruikers zijn over het algemeen dol op Alfresco, omdat het beschikt over krachtige maar toch eenvoudige gebruikersinterfaces, zowel voor desktop als mobiel.

AMPLEXORs partnership met Alfresco

AMPLEXOR is al sinds 2006 een Alfresco Premier Certified partner.

Wie gebruikt Alfresco?

Klanten van AMPLEXOR zoals  Delcredere | Ducroire (Credendo Group), ATR Aircrafts, de Franse luchtmacht, OCMW Gent, de stad Gent, Jan De Nul, iMinds en het Vlaamse parlement.

Onder de andere wereldwijde Alfresco-gebruikers zijn meer dan 1800 organisaties zoals Amnesty International, eurostar, KLM en Harvard Business Publishing (HBP).

Delcredere | Ducroire
Franse luchtmacht
iMinds
Vlaams parlement

CASESTUDY’S VAN KLANTEN

NUTTIGE INFORMATIEBRONNEN

De wereld van werk ondergaat een dramatische transformatie. Kan uw oude ECM het nog aan? Lees over de vier grootste trends die het contentbeheer van ondernemingen omvormen in dit e-book door Alfresco. U komt erachter waarom oude systemen achterblijven en of het tijd is voor uw bedrijf om na te denken over een nieuwe benadering van ECM.

Een echte oplossing voor contentbeheer voor ondernemingen kan de manier waarop u content beheert en als team samenwerkt, volledig veranderen. Maar let op: sommige zijn veel beter dan andere.
Download dit e-boek van Alfresco en lees over de tien dingen die u zou moeten kunnen verwachten van uw ECM-systeem om optimaal van uw team en hun content te profiteren en de digitale transformatie van uw organisatie te versnellen.

Wil u meer weten over Alfresco?

Ons ervaren Alfrescoteam beantwoordt graag al uw vragen.