Sajan încheie un acord de fuziune prin care va fi achiziționată de AMPLEXOR International

26 aprilie 2017

Astăzi, Sajan Inc. (Nasdaq: SAJA) și AMPLEXOR International SA au anunțat că au semnat un acord de fuziune definitiv, prin care compania Sajan va fi achiziționată de o filială în proprietate integrală a AMPLEXOR International. În conformitate cu termenii din acordul de fuziune, acționarii companiei Sajan vor primi 5,83 $/acțiune în numerar pentru fiecare acțiune din capitalul inițial al companiei Sajan, reprezentând o primă de 46% peste cotația de închidere a companiei Sajan din 25 aprilie 2017.

„Avem plăcere să anunțăm acest acord”, a spus Shannon Zimmerman, președintele și directorul general al companiei Sajan. „Achiziția a fost concepută strategic și are ca rezultat un furnizor deosebit de robust de soluții pentru conținut global, cu o vastă gamă de capacități care depășesc cu mult simpla traducere lingvistică tradițională”. Zimmerman continuă: „Această uniune creează instant un furnizor global puternic care deține o varietate de tehnologii, soluții pentru conținut global și asistență pentru clienți în numeroase țări și o cultură a inovării bine aliniată împărtășită de ambele organizații. Comitetul nostru director consideră că această tranzacție este în interesul suprem al acționarilor noștri și reiterează valoarea companiei Sajan de furnizor lider în domeniul serviciilor de traduceri lingvistice. AMPLEXOR căuta un partener puternic în Statele Unite pentru a-și completa organizația globală și a găsit compania Sajan."

„Deoarece urmăream să ne consolidăm prezența în SUA și să ne extindem oferta și competențele în domeniul serviciilor lingvistice, compania Sajan s-a dovedit a fi perfectă. Abilitățile tehnologice, capacitatea de livrare și acoperirea geografică ale companie Sajan vin pe deplin în completarea companiei AMPLEXOR", a explicat Mark Evenepoel, directorul general al AMPLEXOR.

Comitetul de directori independenți ai companiei Sajan și comitetul său director au aprobat în unanimitate acordul de fuziune și au fost de acord să le recomande acționarilor să adopte acordul și aprobe fuziunea.

Descărcați comunicatul de presă complet