O companie farmaceutică mondială din top 5 alege INFOTEHNA pentru gestionarea ciclului de viaţă al documentaţiei de reglementare globale

16 octombrie 2014

INFOTEHNA, o companie euroscript, a anunţat astăzi că una dintre companiile farmaceutice mondiale aflate în top 5 a ales soluţiile INFOTEHNA pentru a gestiona şi a urmări ciclul de viaţă al documentaţiilor de reglementare globale în vederea automatizării procesului şi a creşterii vizibilităţii.

Corporaţia multinaţională a ales INFOTEHNA după o intensă evaluare a 11 furnizori şi a optat pentru două dintre modulele de soluţii INFOTEHNA, RIMExpertTM şi SubmissionExpertTM, care vor fi integrate în mediul informatic al companiei. Aceste soluţii vor ajuta câteva sute de utilizatori din lumea întreagă să gestioneze şi să urmărească eficient documentaţiile de reglementare globale şi astfel să facă faţă provocărilor referitoare la viitoarele modificări ale reglementărilor.

Cele două module fac parte din pachetul de soluţii myPharmaExpertTM al INFOTEHNA, care creşte capacitatea clienţilor din lumea întreagă de a îmbunătăţi eforturile generale de management al ciclului de viaţă al produselor, de a reduce timpul aferent lansării pe piaţă a noilor produse şi de a introduce conformitatea durabilă. Fiind uşor configurabil şi validat, pachetul myPharmaExpertTM poate susţine fie procese unice relevante pentru conformitate, fie managementul integral al conformităţii întreprinderilor.

„Prin standardizarea soluţiilor noastre la nivelul organizaţiei, angajaţii vor avea acces imediat la cele mai recente informaţii referitoare la situaţia ciclului de viaţă al documentaţiilor de reglementare,” a precizat Elvis Paćelat, director general al INFOTEHNNA şi vicepreşedinte al grupului euroscript pentru domeniul ştiinţelor vieţii. „Utilizatorii vor putea să colaboreze eficient, într-un mod conform, şi să răspundă rapid schimbărilor. Astfel, vor fi accelerate procesele de conformitate cu reglementările şi livrarea de produse de calitate, aspecte cărora compania s-a dedicat întotdeauna,” a adăugat el.