KBC alege Amplexor ca partener structural în domeniul IT

13 ianuarie 2015

KBC Group, grupul bancar și de asigurări integrat, care oferă servicii, în principal, clienţilor din sectorul comerţului cu amănuntul, IMM-urilor şi întreprinderilor locale cu capitalizare medie, a ales Amplexor, specialistul în managementul conţinutului întreprinderilor, ca partener structural pentru crearea şi întreţinerea diferitelor site-uri web ale KBC şi a sistemelor de management al conţinutului web.

În ultimii câţiva ani, KBC a apelat la Amplexor în numeroase ocazii pentru furnizare de expertiză. Cele două companii au colaborat pentru prima dată în 2005, iar în decursul anilor, Amplexor a creat o serie de site-uri web pentru grupul bancar și de asigurări. În 2014, KBC a solicitat din nou serviciile Amplexor, de data aceasta pentru a crea un site complet nou pentru antreprenori.

Partener preferenţial

 „KBC utilizează serviciile noastre IT de mulţi ani”, a declarat Lode Vandermeulen, manager de vânzări la Amplexor. „Pentru noi, faptul că KBC ne-a ales pentru a-i fi partener structural este o recunoaştere a întregii noastre activităţi de până acum. În următorii ani, vom furniza departamentului IT al KBC resursele şi competenţele necesare pentru crearea de platforme de management al conţinutului web în Drupal şi Adobe Marketing Cloud.”

„Amplexor a fost întotdeauna un partener flexibil şi de încredere pentru noi”, a explicat Luc Pauwels, director IT Belgia la KBC Bank and Insurance. „Am decis să trecem la platformele digitale moderne, astfel încât să putem îndeplini aspiraţiile KBC în lumea digitală, în cadrul căreia interacţiunea şi schimbul de informaţii cu clienţii sunt esenţiale.” KBC a selectat Adobe AEM şi a ales Amplexor ca partener datorită abordării profesionale a acestei companii cu privire la crearea şi întreţinerea site-urilor web şi a portalurilor modernizate. Prin colaborarea cu Amplexor, KBC poate reduce, de asemenea, curba de învăţare pentru propriii angajaţi în ceea ce priveşte crearea, implementarea şi operarea noii platforme.

Despre KBC

KBC este un grup bancar și de asigurări integrat, care oferă servicii, în principal, clienţilor din sectorul comerţului cu amănuntul, IMM-urilor şi întreprinderilor locale cu capitalizare medie. Acesta se concentrează asupra pieţelor interne din Belgia şi din anumite ţări din Europa Centrală şi de Est (Republica Cehă, Slovacia, Bulgaria şi Ungaria). În ale părţi ale globului, grupul este prezent în anumite ţări şi regiuni. KBC oferă produse şi servicii din domeniul bancar, al asigurărilor şi al administrării activelor, prin intermediul canalului său integrat de distribuţie format din sucursale de bănci, agenţi de asigurări şi brokeri şi servicii pe internet. Sediul KBC se află la Bruxelles (Belgia), inima Europei. Grupul are peste 36 000 de angajaţi. KBC este cotat la bursa Euronext Bruxelles.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kbc.com.