ForeignExchange Translations, lider în domeniul traducerilor medicale, se alătură companiei euroscript International

18 mai 2015

ForeignExchange Translations şi euroscript International au anunţat că au semnat un contract de cumpărare de acţiuni în baza căruia compania euroscript, cu sediul în Luxemburg, lider în furnizarea de soluţii globale de management al conţinutului, va achiziţiona compania ForeignExchange, lider în domeniul traducerilor medicale. Se preconizează că achiziţia se va finaliza până la sfârşitul lunii mai 2015.

Cele două companii se completează foarte bine în privinţa alcătuirii listei de clienţi a fiecăreia dintre ele, a ofertelor de produse şi servicii şi a pătrunderii pe pieţele din principalele zone geografice din sectorul ştiinţelor vieţii. euroscript contribuie cu abordarea axată pe tehnologie, prezenţa la nivel mondial şi experienţa în materie de soluţii de management al conţinutului reglementat, al documentelor şi al conformităţii pentru întreprinderi, în timp ce ForeignExchange oferă expertiză în materie de servicii lingvistice pe pieţele dispozitivelor medicale şi medicamentelor, cu o bază solidă de clienţi la nivel mondial.

„Suntem foarte bucuroşi şi încântaţi să le urăm bun venit în familia euroscript domnului Andres Heuberger şi echipei sale internaţionale”, a declarat Mark Evenepoel, director general al euroscript. „Îmbinând talentele angajaţilor noştri şi integrând tehnologiile şi serviciile noastre, companiile noastre vor fi în măsură să răspundă unei game mai vaste de nevoi ale clienţilor. Achiziţionarea companiilor ForeignExchange şi Infotehna, lider în distribuţia de soluţii de management al informaţiilor, documentelor şi proceselor de reglementare, pe care euroscript a achiziţionat-o anul trecut, creează o ofertă unică care abordează provocările specifice sectorului ştiinţelor vieţii de la nivel mondial şi care permite clienţilor să asigure calitatea, eficacitatea şi siguranţa produselor lor”.

„Ne mândrim cu reputaţia noastră, cu clienţii noştri şi cu numeroasele noastre realizări”, a adăugat Andres Heuberger, director general al ForeignExchange. „ForeignExchange a cunoscut o creştere impresionantă, iar această achiziţie va continua să stimuleze creşterea, permiţându-ne în acelaşi timp să ne axăm în continuare pe diversele cerinţe ale clienţilor noştri”.

Cele două companii vor dispune împreună, la nivel mondial, de 1 700 de angajaţi cu normă întreagă răspândiţi în 23 de ţări. 

Despre ForeignExchange Translations, Inc.

Înfiinţată în 1998, ForeignExchange Translations este lider în sectorul traducerilor medicale, având parteneriate exclusiv cu organizaţii din sectorul dispozitivelor medicale, al medicamentelor şi al biotehnologiei din întreaga lume. Cu ajutorul echipelor sale internaţionale de medici, oameni de ştiinţă şi lingvişti, ForeignExchange ajută cele mai mari companii de medicamente şi de dispozitive medicale din lume să reducă timpul aferent lansării pe piaţă, să respecte reglementările internaţionale, să evite riscurile şi să salveze vieţi. Printre clienţii actuali se numără întreprinderi globale din sectorul medical precum Johnson & Johnson, Abbott, Novartis şi St. Jude Medical. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi site-ul http://www.fxtrans.com