Servicii profesionale

Echipa noastră de consultanți are o viziune clară asupra excelenței operaționale digitale, a managementului conținutului global și asupra soluțiilor și tehnologiei de management al experienței digitale.

AMPLEXOR configurează proiectele de servicii profesionale în trei etape: concepție, elaborare și derulare.

În faza de concepție analizăm procesele operaționale și mediile de informații și software. Identificăm lacunele care împiedică organizațiile să își îndeplinească obiectivele și concepem soluții potrivite nevoilor lor.

În etapa de elaborare dezvoltăm conceptele și ideile create în timpul etapei de concepție. Ne concentrăm pe execuție: echipa noastră multidisciplinară (arhitect, designer funcțional și expert în produs) colaborează cu punctul unic de contact al clientului (SPOC), utilizatorii-cheie etc. pentru a aduce conceptele la viață.

După ce totul este configurat și funcționează corespunzător, angajații sau clienții pot utiliza produsul final. În timpul etapei de derulare, vă oferim în continuare sprijin. Vă oferim un management transparent al serviciilor și un SPOC pentru nelămuriri și asistență. Dacă doriți să efectuați orice schimbări sau modificări, acestea sunt desigur posibile, având în vedere că cerințele se modifică în timp.

CE PUTEM OFERI

Astăzi, când proiectele sunt complexe și rapide, apreciem foarte mult colaborarea cu clienții noștri, precum și cu utilizatorii sistemelor pentru a înțelege modul în care își desfășoară activitatea. Considerăm că este responsabilitatea noastră ca proiectele dumneavoastră să aibă succes și sperăm să vă inspirăm pentru a le îmbunătăți chiar mai mult.

RESURSELE NOASTRE

AMPLEXOR prețuiește echipa sa multidisciplinară de profesioniști bine instruiți și entuziaști: dezvoltatori, consultanți în afaceri, manageri de proiect și membri ai echipelor de asistență.

Credem în a munci din greu, a ne ajuta unul pe altul și a fi cea mai bună echipă posibilă în fiecare zi.

Soluțiile noastre

Combinăm aceste servicii cu un set de tehnologii și platforme și cunoștințe de specialitate pentru a furniza soluții complete clienților noștri.

Life Science Solutions

Un pachet de soluții centrat pe conformitate, care permite companiilor din domeniul științelor vieții să înlocuiască instrumentele izolate cu un singur produs software de autoritate.

Citiți mai multe
Global Content Suite

Combinând servicii prestate de experți cu cea mai bună tehnologie din clasa sa, acoperă toate necesitățile legate de traducere, localizare și publicare în formate multiple.

Citiți mai multe
Enterprise Content Solutions

Valorificați la maximum conținutul într-un timp minim, în timp ce mențineți un nivel maxim de securitate, pentru a ține afacerea în mișcare.

Citiți mai multe
Customer Experience Solutions

Îndepliniți așteptările înalte ale clienților oferind cele mai bune experiențe premium pe toate canalele de comunicare.

Citiți mai multe