Servicii lingvistice

În lumea de astăzi, producția de conținut tradus și localizat reprezintă un element-cheie pentru organizațiile care comercializează și vând produse și servicii la nivel mondial.

Noi vă putem pune la dispoziție serviciile multilingve adecvate pentru a vă completa procesul de management al conținutului global și putem livra conținut localizat de înaltă calitate în peste 500 de combinații de limbi. 

Asocierea dintre echipele interne de lingviști și rețeaua de traducători externi de încredere din întreaga lume facilitează livrarea rapidă. Service Managerii noștri ghidează executarea proiectelor prin intermediul procesului nostru care dispune de certificare ISO (ISO 17100). Platforma noastră tehnologică de ultimă oră susține executarea fără probleme a proiectelor, în cadrul cărora ținem cont de cerințele și resursele clientului, cu transparență deplină. Aceasta include traducere și revizie asistată de calculator, traducere automată și instrumente de stil și terminologie, în scopul de a vă furniza traduceri de calitate excepțională, cu timp redus de livrare. 

Oferta noastră de servicii lingvistice constă în:

  • Traducere și localizare în toate domeniile (documentație tehnică, traduceri medicale, documente juridice, materiale de marketing, localizare de software).
  • Managementul ciclului de viață al traducerilor
  • Managementul terminologiei
  • Optimizarea traducerii automate
  • Managementul activelor lingvistice
  • Controlul calității
  • Desktop publishing (tehnoredactare computerizată)
CE PUTEM OFERI

Dispunem de o experiență de peste 30 de ani în realizarea de traduceri pentru o mare varietate de clienți din multiple sectoare – servicii publice, industria prelucrătoare, servicii financiare, energie și mediu, științele vieții și industria aerospațială, a apărării și a transporturilor. Potrivit Raportului Common Sense Advisory, în ultimii 8 ani ne-am numărat printre primele 10 companii prestatoare de servicii lingvistice. Tehnologia pe care o combinăm cu echipa unică de lingviști specializați creează o ofertă de valoare pentru clienții noștri.

RESURSELE NOASTRE

Considerăm că îndeplinirea promisiunilor pe care le facem este esențială pentru satisfacția clienților. Îndeplinim acest obiectiv prin excelență în execuție, având ca sprijin instrumentele, procesele și persoanele corespunzătoare. Prețuim expertiza internă și avem o echipă numeroasă de traducători, specialiști în terminologie și experți DTP, care asigură cunoștințele de care au nevoie clienții noștri. Service Managerii noștri sunt specialiști care se concentrează pe managementul proceselor și pe îndeplinirea indicatorilor-cheie de succes la nivel contractual – la timp, în limitele bugetului și la standarde înalte. Echipa noastră de specialiști este completată de resurse externe atent selectate care includ traducători independenți și agenții de dimensiuni mici până la mijlocii, ceea ce ne permite să ne gestionăm în mod flexibil capacitățile și să depășim orice provocare de natură tehnică. Echipele noastre de asistență formate din ingineri și consultanți interacționează atât cu clienții, cât și cu echipele noastre interne. Aceștia se bazează pe expertiza noastră, care combină o gamă vastă de instrumente și procese pentru a crea cele mai eficiente fluxuri de lucru. Pe plan intern, aceștia auditează și recomandă îmbunătățiri, în funcție de necesități, ceea ce permite echipelor noastre să furnizeze serviciile într-un mod mai eficient. Consecvența este consolidată datorită faptului că toate resursele și echipele noastre lucrează împreună, concentrându-se asupra aspectelor relevante și răspunzând provocărilor stabilite de clienții noștri în fiecare zi. Furnizăm soluția corectă pentru orice scenariu.

Soluțiile noastre

Combinăm aceste servicii cu un set de tehnologii și platforme și cunoștințe de specialitate pentru a furniza soluții complete clienților noștri.

Global Content Suite

Combinând servicii prestate de experți cu cea mai bună tehnologie din clasa sa, acoperă toate necesitățile legate de traducere, localizare și publicare în formate multiple.

Citiți mai multe
Customer Experience Solutions

Îndepliniți așteptările înalte ale clienților oferind cele mai bune experiențe premium pe toate canalele de comunicare.

Citiți mai multe
Citiți mai multe