Marketing și corporate publishing

În zilele noastre, organizațiile se confruntă cu provocări în continuă creștere în ceea ce privește îndeplinirea așteptărilor și cerințelor clienților, care sunt generate de multiplicarea canalelor de comunicare, modificarea obiceiurilor consumatorilor și disponibilitatea informațiilor multilingve. 

Profesioniștii noștri din întreaga lume vă pot ajuta să vă consolidați mesajul și reputația brandului prin asistență pentru publicare fără efort și procese pentru generarea de leaduri. Ne asigurăm că informațiile dumneavoastră sunt distribuite în mod adecvat pe multiple canale online, purtând o tentă locală. Oferta noastră de servicii include asistență din partea unei echipe de profesioniști certificați, care dețin ani de experiență și integritate, pentru a contribui la îndeplinirea nevoilor dumneavoastră de afaceri cu activități de marketing tradițional și digital. Asigurăm nivelul adecvat de sprijin prin Service Manageri dedicați și o echipă de profesioniști care lucrează la procesele dumneavoastră și care monitorizează și măresc productivitatea din toate punctele de vedere.

Soluțiile noastre sunt concepute pentru a pune la dispoziția clienților capacitățile adecvate și a oferi o combinație de servicii, împreună cu tehnologie de ultimă oră și profesioniști de înaltă calificare.

Serviciile noastre de marketing și corporate publishing includ:

  • Servicii de creare de conținut (copywriting, editare de conținut, revizuire, design grafic)
  • Servicii lingvistice de marketing (localizare, managementul terminologiei, managementul activelor lingvistice, controlul calității)
  • Managementul prezenței online (optimizare pentru motoare de căutare, optimizare pentru căutare pe mobil, managementul mijloacelor de comunicare sociale)
  • Operațiuni de campanie (managementul campaniilor pe canale multiple, marketing și management prin email, corporate publishing, servicii de asistență pentru clienți)
CE PUTEM OFERI

Credem cu tărie că expertiza noastră în domeniul marketingului și al serviciilor de corporate publishing asigură obținerea celor mai bune rezultate de către clienții noștri din toate sectoarele de activitate, fără ca aceștia să fie neapărat specialiști. Combinația de experiență, tehnologie de ultimă oră și servicii conexe pe care o oferim ne ajută să îmbinăm soluțiile de care dispunem în scopul îndeplinirii corecte a cerințelor dumneavoastră.

Serviciile noastre îi ajută pe clienți să se concentreze fără întreruperi asupra obiectivelor principale de afaceri și a activităților zilnice și să se bucure de rezultatele de afaceri așteptate.

RESURSELE NOASTRE

În calitatea noastră de furnizor de soluții digitale care lucrează pentru organizații globale, avem echipe de profesioniști care sunt specialiști în domeniul lor de expertiză și lucrează pe tot globul cu entități din apropierea sediilor clienților noștri pentru a îndeplini așteptările și cerințele acestora.

Service Managerii gestionează cerințele și comenzile clienților, în timp ce Delivery Managerii noștri se ocupă de repartizarea sarcinilor dedicate pentru a asigura rezultate de calitate superioară și livrarea în timp util. Acești manageri sunt sprijiniți de specialiști în procese și de instrumente tehnologice dedicate, pentru a configura proiecte și a îmbunătăți în permanență calitatea și rezultatele proceselor.

Echipa de marketing digital: echipa noastră de marketing digital gestionează prezența online a clienților noștri și operațiunile de campanie. O echipă de specialiști în domeniul SEO, strategi de conținut, specialiști în marketing digital, specialiști în mijloacele de comunicare sociale și experți în marketing prin email furnizează clienților noștri soluții complete de marketing digital. Specialiștii în domeniul SEO se asigură că site-ul dumneavoastră primește traficul organic prevăzut pe care îl merită, în timp ce strategii de conținut se asigură că vizitatorii sunt convertiți în leaduri, iar specialiștii în marketing digital cunosc tendințele actuale și știu cum să utilizeze oportunitățile online pentru a vă publica conținutul pe diferite canale. Specialiștii în marketing prin mijloacele de comunicare sociale transmit mesajul comercial către publicul-țintă cu ajutorul canalelor mijloacelor de comunicare sociale, în timp ce specialiștii în marketing prin email se asigură că mesajul dumneavoastră este transmis prin email și generează beneficii maxime.

Echipa de publicare: echipa noastră de publicare se asigură că mesajul comercial unic pe care doriți să îl transmiteți este prezentat pe piață într-un mod creativ și entuziast, pentru a crea o poziție puternică a brandului: designerii grafici vă prezintă mesajul în mod creativ, într-o modalitate înțeleasă de piața pe care o vizați, revizorii asigură calitatea bună a publicațiilor, experții în conversie sunt specializați în conversia conținutului dintr-un format în altul, specialiștii XML asigură etichetarea semantică adecvată a conținutului, iar designerii de layout se asigură că prezentarea publicațiilor îndeplinește cerințele clienților și se potrivește publicului-țintă.

Echipa de creare a conținutului: un conținut deosebit reprezintă esența unei poziții puternice a brandului, iar crearea conținutului poate reprezenta un element semnificativ al succesului dumneavoastră în afaceri. Echipa noastră de creare a conținutului include copywriteri care elaborează conținut în funcție de cerințele publicului prevăzut și avem diferite echipe care lucrează la documentațiile tehnice, textele de marketing, postările de pe bloguri, mesajele de email și multe altele. Editorii de conținut ajută clienții să își îmbunătățească conținutul și să îl adapteze în funcție de cerințele publicului, utilizând tonul și terminologia adecvate.

Soluțiile noastre

Combinăm aceste servicii cu un set de tehnologii și platforme și cunoștințe de specialitate pentru a furniza soluții complete clienților noștri.

Customer Experience Solutions

Îndepliniți așteptările înalte ale clienților oferind cele mai bune experiențe premium pe toate canalele de comunicare.

Citiți mai multe
Global Content Suite

Combinând servicii prestate de experți cu cea mai bună tehnologie din clasa sa, acoperă toate necesitățile legate de traducere, localizare și publicare în formate multiple.

Citiți mai multe
Citiți mai multe