Managementul documentației tehnice

Pe măsura creșterii dramatice a volumului de documentație, gestionarea documentației interne și externe a devenit din ce în ce mai dificilă.

Setul complet de servicii pe care le oferim include:

  • Servicii de inginerie pentru a vă ajuta să creați documentația aferentă produselor sau pentru a vă ajuta să instalați echipamente complexe la sediul clienților dumneavoastră (de ex. un scaner IRM la un spital)
  • Elaborarea documentației tehnice (XML sau alte formate) pe baza informațiilor furnizate de departamentul de inginerie al organizației dumneavoastră
  • Managementul și publicarea depozitului de documentație cu cele mai frecvent utilizate sisteme de management al conținutului (Documentum, Alfresco etc.)
  • Scanarea, tipărirea și arhivarea documentației digitale și a celei pe suport de hârtie.

Vă oferim asistență pentru fiecare fază a ciclului de management al documentației. Putem asigura, de asemenea, gestionarea completă a proceselor și a depozitului de documentație.

CE PUTEM OFERI

Managementul documentației este deosebit de important. Angajați înalt calificați pot risipi timp prețios încercând să localizeze documentul corect (în special versiunea corectă) sau să îl creeze din nou de la zero. Sunt prea frecvente cazurile în care se creează conținut de valoare, dar acesta nu este stocat corespunzător și, prin urmare, este inutil pentru 99 % din restul companiei, diminuând astfel eficiența și eficacitatea acesteia.

Mulțumită AMPLEXOR, vă puteți concentra asupra activității principale și ne puteți lăsa să vă gestionăm documentația cu procese și instrumente de ultimă oră și cu transparență deplină.

RESURSELE NOASTRE

Avem oamenii potriviți pentru sarcinile potrivite: specialiști în documentație, autori, consultanți, manageri de proiect, ingineri etc.

Avem o echipă formată din peste 500 de specialiști din toată lumea care lucrează pentru clienți precum centrale nucleare, laboratoare farmaceutice, companii aeriene și producători de mari dimensiuni.

Soluțiile noastre

Combinăm aceste servicii cu un set de tehnologii și platforme și cunoștințe de specialitate pentru a furniza soluții complete clienților noștri.

Mai mult, aceste tehnologii și platforme pot fi integrate în sistemul dumneavoastră informatic (LDAP, ERP, PIM, CRM etc.) pentru a spori nivelul de control și automatizare în procesul de elaborare a documentației.

Product Information Solutions
Citiți mai multe
Global Content Suite

Combinând servicii prestate de experți cu cea mai bună tehnologie din clasa sa, acoperă toate necesitățile legate de traducere, localizare și publicare în formate multiple.

Citiți mai multe
Enterprise Content Solutions

Valorificați la maximum conținutul într-un timp minim, în timp ce mențineți un nivel maxim de securitate, pentru a ține afacerea în mișcare.

Citiți mai multe
Plant Information Suite

O interfață online securizată unde pot fi accesate și gestionate toate activele și documentele unității dumneavoastră industriale.

Citiți mai multe