Industria prelucrătoare

Industria prelucrătoare

Într-un mediu al pieței globale aflat în continuă schimbare și orientat spre consumator, producătorii se confruntă cu o presiune crescândă de a inova în mod constant și de a furniza produse noi într-un ritm mai alert, de a crește producția și de a reduce costurile, fără a compromite calitatea produsului.

Mai mult, fiind strâns legată de produsele esențiale pentru viața cotidiană, industria prelucrătoare face obiectul unor reglementări guvernamentale stricte. Modificarea constantă a reglementărilor, care pot fi diferite chiar și de la o țară la alta, transformă conformitatea într-una dintre cele mai dificile provocări ale industriei prelucrătoare de pe piețele internaționale actuale.

Având de a face cu o gamă variată de operațiuni pe toată lungimea lanțului complex de aprovizionare, producătorii trebuie să asigure, de asemenea, procese eficiente și o comunicare clară cu partenerii, furnizorii și clienții finali. Informațiile trebuie să fie precise și transmise în limba și formatul potrivit pentru a ajunge la fiecare parte activă din proces în timp util pentru a optimiza costurile. 

CUM PUTEM AJUTA

De peste 25 de ani susținem industriile prelucrătoare să își structureze și să își gestioneze mai eficient conținutului global.

Echipele noastre de consultanți și dezvoltatori specialiști în acest domeniu pot concepe, implementa și gestiona în mod eficient platforme de management al experienței digitale și sisteme de management al documentelor adaptate contextului global exigent și competitiv în care vă desfășurați activitatea. 

Soluții specifice

Cu ajutorul tehnologiei inovatoare și al proceselor structurate, soluțiile noastre vă vor ajuta să păstrați clienții și să reduceți timpul aferent dezvoltării produselor și timpul de lansare pe piață, asigurând competitivitatea la scară globală. 

Global Content Suite

Combinând serviciile de specialitate cu cea mai bună tehnologie din clasa sa, acoperă toate necesitățile legate de traducere, localizare și publicare în formate multiple.

Customer Experience Solutions

Îndepliniți așteptările înalte ale clienților oferind cele mai bune experiențe premium pe toate canalele de comunicare.

Product Information Solutions

O platformă colaborativă pentru clienți, furnizori și parteneri, care permite partajarea informațiilor în scopul asigurării asistenței aferente produselor.

Citiți mai multe
Plant Information Suite

O interfață online securizată unde pot fi accesate și gestionate toate activele și documentele unităților industriale.

Clienții au prioritate

Alcatel Lucent - AMPLEXOR customer
BMW - AMPLEXOR customer
Bosch - AMPLEXOR customer
Buhler - AMPLEXOR customer
Daikin - AMPLEXOR customer
Hauni - AMPLEXOR customer
IBM - AMPLEXOR customer
Knorr-Bremse - AMPLEXOR customer
KUKA - AMPLEXOR customer
Mercury - AMPLEXOR customer
Michelin - AMPLEXOR customer
Schindler - AMPLEXOR customer
seb - AMPLEXOR customer
Siemens - AMPLEXOR customer
Spaceclaim corporation - AMPLEXOR customer
TEREX - AMPLEXOR customer
Trumpf - AMPLEXOR customer
viessmann - AMPLEXOR customer