Industria aerospațială, a apărării și a transporturilor

Industria aerospațială, a apărării și a transporturilor

Companiile din industria aerospațială, a apărării și a transporturilor își desfășoară activitățile la scară globală și într-un mediu foarte competitiv. Având ca priorități principale asigurarea nivelului maxim de securitate, respectarea reglementărilor și experiența clienților, acestea se confruntă din ce în ce mai mult cu provocări legate de concurența strânsă și factorii economici externi.

Gestionând lanțuri de aprovizionare complexe, care includ clienți, furnizori, parteneri, contractanți, consultanți și OEM (producători de echipamente originale), aceste companii se confruntă în mod constant cu un flux enorm de informații. Managementul ciclului de viață al conținutului și informațiilor este esențial și necesită sisteme eficiente, care să poată îndeplini cerințe exigente, precum conformitatea cu reglementările specifice sectoarelor de activitate. Documentația aferentă produselor și întreținerii trebuie creată cu mai multă rapiditate și trebuie publicată prin intermediul unor canale multiple (PDF, intranet, site internet sau sisteme informatice încorporate). 

Cum putem ajuta

AMPLEXOR oferă o resursă valoroasă de cunoștințe de specialitate în materie de servicii, consultanță și sisteme și putem pune la dispoziție cele mai bune resurse pentru a soluționa toate problemele dumneavoastră legate de ciclul de viață al informațiilor despre produse. Anii de experiență cu clienți de elită ne-au permis să furnizăm soluții bazate pe standardele în domeniu, cum sunt S1000D, ATA 2200 și 2300 și XML, sisteme de publicare dinamică și sisteme de management al conținutului.

Ani la rând, ne-am dezvoltat serviciile în scopul de a reduce costul total al proprietății. Asigurăm servicii de creare a documentației tehnice conforme cu S1000D, de traducere și de tip Common Source DataBase (CSDB) și putem implementa platforme software gata de utilizare pentru a valorifica conceptul S1000D.

Soluții specifice

Ținând seama de provocările dumneavoastră principale reprezentate de concurența strânsă și de nivelul ridicat al așteptărilor și cerințelor clienților, noi vă putem ajuta să creșteți valoarea serviciilor și să îmbunătățiți, în același timp, marjele de profit. 

Aerospace Documentation Suite

Păstrați-vă manualele pentru operațiuni de zbor și documentația de asistență pentru întreținere în condiții de siguranță, actualizate și în concordanță cu standardele de conformitate.

Global Content Suite

Combinând serviciile de specialitate cu cea mai bună tehnologie din clasa sa, acoperă toate necesitățile legate de traducere, localizare și publicare în formate multiple.

Customer Experience Solutions

Îndepliniți așteptările înalte ale clienților oferind cele mai bune experiențe premium pe toate canalele de comunicare.

Enterprise Content Solutions

Valorificați la maximum conținutul într-un timp minim, în timp ce mențineți un nivel maxim de securitate, pentru a ține afacerea în mișcare.

Clienții au prioritate

Airfrance - client AMPLEXOR
Airbus - client AMPLEXOR
Armee de l'air - client AMPLEXOR
Astronics Armstrong Aerospace - client AMPLEXOR
ATR - client AMPLEXOR
Bell Helicopter - client AMPLEXOR
Bombardier the evolution of mobility - client AMPLEXOR
DCNS - client AMPLEXOR
Esterline - client AMPLEXOR
FN Herstal - client AMPLEXOR
L3 communications - client AMPLEXOR
Pratt & Whitney - a united technologies company - client AMPLEXOR
Rheinmetall - client AMPLEXOR
Safran - client AMPLEXOR
Thales - client AMPLEXOR