Energie și mediu

Energie și mediu

Viitorul acestei industrii este nesigur și se modifică în mod constant, cu fiecare nouă evoluție. Bursele de valori și investitorii monitorizează atent inovările tehnologice sau descoperirile științifice.

Resursele limitate, nivelul ridicat al cererii și accentul puternic pus pe cercetare, dezvoltare și idei inovatoare constituie aspectele subiacente pe care trebuie să le gestioneze acest sector de activitate. La nivel operațional, cerințele de conformitate și evaluarea riscului reprezintă provocări zilnice care sunt resimțite în special de companiile care își desfășoară activitatea în zone îndepărtate și condiții dificile.
După recenta perioadă în care în acest sector de activitate au avut loc numeroase fuziuni și achiziții, se impune, de asemenea, o nevoie urgentă de consolidare a datelor. 

CUM PUTEM AJUTA

Dispunând de o experiență solidă în dezvoltarea de soluții particularizate pentru sectorul energetic, știm cum să abordăm provocările specifice care apar în fazele de construcție, exploatare și dezafectare ale acestui sector de activitate.

Cunoscând provocările curente cu care vă confruntați și procesele dumneavoastră existente, vom concepe infrastructura, organizarea și procesele adecvate pentru a obține o partajare a informațiilor și procese de afaceri colaborative.

Soluții specifice

În calitatea noastră de principal furnizor de soluții pentru conformitatea globală, experiența digitală și conținut, deținem instrumentele adecvate pentru a aborda procesele și prioritățile dumneavoastră de afaceri, asigurând standardizarea și integrarea perfectă a platformelor.

Plant Information Suite

O interfață online securizată unde pot fi accesate și gestionate toate activele și documentele unităților industriale.

Digital Transformation Solutions

Neutralizați barierele de informare și granițele organizaționale din cadrul companiei dumneavoastră și promovați colaborarea și partajarea cunoștințelor în rândul tuturor angajaților dumneavoastră.

Global Content Suite

Combinând serviciile de specialitate cu cea mai bună tehnologie din clasa sa, acoperă toate necesitățile legate de traducere, localizare și publicare în formate multiple.

Customer Experience Solutions

Îndepliniți așteptările înalte ale clienților oferind cele mai bune experiențe premium pe toate canalele de comunicare.

Clienții au prioritate

Areva - client AMPLEXOR
cea - client AMPLEXOR
edf - client AMPLEXOR
eni saipem - client AMPLEXOR
eon - client AMPLEXOR
IRSN - client AMPLEXOR
iter - client AMPLEXOR
Pacific Gas and Electric Company - client AMPLEXOR
Schlumberger - client AMPLEXOR