Mărturiile clienților: ratiopharm

„La începutul anului 2002, când ratiopharm a început proiectul de management al dosarelor pentru afacerile de reglementare, ne-am dat seama că cele mai multe dintre produsele software sau soluțiile particularizate existente pe care le-am evaluat nu îndeplineau pe deplin cerințele noastre. Stabilirea legăturilor cu PLIVA și INFOTEHNA în același timp a fost o coincidență fericită.


Ne-am asumat un risc unindu-ne forțele în cadrul unui proces de dezvoltare a unei soluții durabile de management al dosarelor care se afla deja în derulare, dar am fost încrezători de la început că vasta experiență în domeniul proceselor de reglementare pe care am constatat-o în cazul INFOTEHNA și al PLIVA va avea ca rezultat o soluție foarte bună și un proiect de succes.


Nu am fost dezamăgiți, ci dimpotrivă! La sfârșitul lui 2002, aveam un sistem-pilot operațional cu toate procesele de bază puse la punct. Faptul că am contribuit cu ideile și experiențele noastre nu a fost niciodată o problemă, în ciuda faptului că eram un client nou. A existat un foarte bun spirit de echipă de la început, iar cooperarea a fost și este în continuare fructuoasă pentru noi toți.”


Karl Dieing, ratiopharm, directorul Departamentului de management al proiectelor și serviciilor informatice