Mărturiile clienților: PLIVA

„SubmissionExpert este una dintre cele mai importante trei aplicații economice utilizate de PLIVA în prezent. Când privim înapoi la colaborarea noastră, nu putem decât să fim mândri de rezultatele pe care oamenii noștri le-au obținut împreună.

Sunt ferm convins că veți continua să creați soluții software inovatoare pentru a menține nivelul înalt al satisfacției noastre.”

Aleksandar Raić, șeful Departamentului de integrare și management al proiectelor strategice, PLIVA, membră a grupului Teva

 

„PLIVA utilizează soluția voastră pentru managementul documentelor începând din 2003. Având peste 1 100 de utilizatori în șase locații și peste 1 000 de documente noi create în fiecare săptămână, această aplicație ne-a ajutat să creștem nivelul de conformitate și să reducem timpul dedicat pregătirii dosarelor. Odată cu trecerea de la un sistem de management al documentelor pe hârtie la unul electronic, reușim să gestionăm cu succes volumul mare de lucru și să îndeplinim cerințele de reglementare mai exigente.

Sunteți un partener de încredere care sprijină PLIVA cu promptitudine și profesionalism cu ocazia fiecărei noi solicitări pe care o transmitem.”

Marija Uglešić, director, Soluții de management al documentelor, PLIVA, membră a grupului Teva