Mărturiile clienților: MEDICE

Motivul primordial pentru care MEDICE a ales compania voastră ca furnizor preferat este integralitatea soluției oferite. Gestionarea tuturor informațiilor într-un singur sistem este extrem de importantă pentru noi. De aceea, noi eram în căutarea unui EDMS care să încorporeze funcționalități legate de eCTD și de dosarele de autorizare EVMPD. Am supus unei evaluări șase furnizori diferiți. Ne-ați abordat cu o soluție de reglementare totală dovedită și astfel ați îndeplinit cerința noastră de a dispune de „o singură sursă de adevăr”.

MEDICE a verificat recomandarea. Clientul a confirmat credibilitatea voastră furnizând un feedback foarte pozitiv: sunt încântați de soluție, precum și de serviciile de asistență prompte și de calitate.

Soluția pare simplu de utilizat. Detaliile sunt foarte bine gândite și are o multitudine de funcționalități. Este bine structurată și concepută să se plieze pe cerințele unei organizații moderne din domeniul științelor vieții așa cum este compania noastră.

Experiența mea generală cu echipa voastră a fost excelentă. Aveți o echipă profesionistă, care oferă feedback cu promptitudine, este de ajutor și furnizează informații transparente. Planificarea proiectului într-un mediu onest a fost o plăcere pentru mine.


Dr. Stephan Rudolph
manager pentru chestiuni de reglementare a medicamentelor
MEDICE Arzneimittel Pütter GmbH & Co. KG