Mărturiile clienților: Hemofarm

„Am văzut cum funcționează sistemul în alte companii farmaceutice cu care vom partaja informații pe viitor despre noile soluții avansate. Există mai multe motive pentru care conducerea Hemofarm a ales proiectul SubmissionExpert.

Fără îndoială, cele mai importante sunt asigurarea unui răspuns adecvat la cerințele de reglementare stricte de la nivel internațional și o competitivitate mai mare pe piețele străine. Spre deosebire de alte companii concurente, industria farmaceutică este un tip de industrie pentru care succesul depinde în mare măsură de timpul necesar introducerii pe piață a unui nou produs.

În același timp, această ramură a sectorului este împovărată de întocmirea unei documentații foarte ample care, așa cum o demonstrează experiența, reprezintă unul dintre obstacolele majore care împiedică introducerea rapidă a unui produs pe piață. Aceasta înseamnă că orice procedură care accelerează procesul de pregătire a documentației are o influență majoră asupra succesului general al companiei.

Decizia luată de conducerea Hemofarm este în concordanță cu tendințele predominante de pe piața globală. Potrivit analizelor realizate de experții de la Gartner, managementul documentației și al proceselor se află în fruntea priorităților din domeniul tehnologiei informației și al investițiilor în proiecte.

Vjera Pejanović, directorul Hemofarm Institute