Sitecore

Soluție completă de management al experienței clienților

file

Sitecore este liderul global în managementul experienței clienților, care permite comercianților să își asume experiența pe care o furnizează clienților lor existenți și probabili.

Sitecore Experience Platform este utilizată pentru a plasa clienții în centrul a tot ceea ce faceți, aducând clienți pe viață. Pe platformă se poate vedea exact experiența fiecărui client legată de compania dumneavoastră, cu mult înainte de a deveni client, utilizând Sitecore Experience Profile.

Sitecore vă permite să creați un site CMS care oferă experiențe consecvente, conectate, pentru fiecare punct de contact cu clienții. Gestionați fără cusur toate eforturile dumneavoastră de marketing în cadrul fiecărei interacțiuni, fie online, fie offline, fie din mers. Puteți gestiona conținut, produse și active – toate într-un singur loc.

Platforma Sitecore include și analize care au scopul de a oferi o imagine a ceea ce funcționează și a ceea ce nu funcționează, fără a fi nevoie să etichetați fiecare campanie în avans: Sitecore urmărește automat interacțiunile cu întregul conținut pe toate canalele. Întregul traseu al utilizatorului poate fi cartografiat și urmărit. Sitecore permite comercianților să conceapă variante multiple ale paginilor web, pe care platforma Sitecore Experience le afișează automat segmentelor specifice de vizitatori. Atunci când anumite variante au rezultate mai bune, acestea sunt afișate într-o măsură mai mare. Sitecore contribuie la efectuarea conversiilor prin optimizarea automată a experienței.

Sitecore Experience Database colectează date privind experiența și le asociază fiecărui client în parte. Cu o singură vizualizare a fiecăruia dintre clienții dumneavoastră, puteți utiliza cunoștințele despre clienți pentru a le furniza cele mai relevante experiențe, în timp real.

Sitecore Experience Database, Profile și Analytics integrate fac din Sitecore o platformă puternică pentru companiile care doresc o singură platformă pentru valorificarea datelor despre clienți, permițându-le să ofere experiențe personalizate vizitatorilor site-urilor și să consolideze implicarea și conversia.