SDL Web

Soluție completă de management și publicare a conținutul web

file

SDL Customer Experience Cloud (CXC) este un pachet de instrumente de marketing digital la nivel de întreprindere. Nucleul pachetului este reprezentat de SDL Web (cunoscut anterior drept Tridion), sistemul de management și publicare a conținutului web al SDL, care permite utilizatorilor să gestioneze mai multe site-uri internet sau site-uri mobile cu conținut foarte structurat, în mai multe limbi. Customer Experience Cloud include servicii de analiză a clienților, managementul activelor digitale, recomandări și managementul campaniilor.

Preluați controlul asupra ecosistemului dumneavoastră digital și conectați-vă cu clienți din întreaga lume prin experiențe web dinamice pe dispozitive multiple și în diverse limbi. Atrageți clienții cu experiențe relevante pe parcursul întregului lor traseu.

Clienții AMPLEXOR, cum sunt Rabobank, Daikin Europe, Puratos, Agfa și CM utilizează SDL atunci când este vorba despre gestionarea de site-uri internet complexe din mai multe țări, în mai multe limbi, pentru canale și dispozitive multiple. Există un motiv bun pentru care utilizăm în continuare termenul „multi” în asociere cu SDL.