Adobe

Instrumente pentru marketing digital

file

Adobe Marketing Cloud este un set de instrumente complet și integrat pentru marketing digital, incluzând Adobe Experience Manager (AEM, cunoscut anterior drept Adobe CQ5) ca sistem de management al conținutului. Acesta reprezintă o soluție completă de management al conținutului, care vă permite crearea de site-uri internet, aplicații mobile, formulare și comunități. Vă ajută să organizați, să creați și să gestionați livrarea de active de marketing creativ și de alte tipuri de conținut la nivelul canalelor dumneavoastră de marketing digital (web, mobil, email și video).

Adobe Experience Manager vă permite să preluați controlul asupra experiențelor digitale ale clienților pe toate platformele, indiferent dacă sunt comunități de aplicații mobile, formulare digitale sau web.

Dacă sunteți în căutarea unui set integrat și complet de instrumente de marketing, care să vă permită crearea de experiențe digitale personalizate, pe multiple canale, atunci Adobe Marketing Cloud este ceea ce vă trebuie.

Celelalte instrumente din cadrul Adobe Marketing Cloud se completează pentru a maximiza eforturile dumneavoastră de marketing: Adobe Analytics oferă analize ale comportamentului clienților, iar Adobe Social vă permite să gestionați și să măsurați eficient acțiunile întreprinse prin intermediul mijloacelor de comunicare sociale. Cu Adobe Campaign, puteți crea campanii personalizate pentru a atrage mai mult clienții. Cu ajutorul Adobe Target, puteți duce această personalizare mai departe decât oricând.