Istoric

Prezența noastră internațională în cadrul a peste 22 de piețe este, în egală măsură, rezultatul creșterii organice și al achizițiilor.

De la înființarea sa în Luxemburg, în anul 1987, sub numele de euroscript, grupul a devenit un furnizor global de soluții digitale, ajutând clienții din întreaga lume să conceapă, să construiască și să deruleze operațiuni de management al conținutului de toate dimensiunile. Timp de decenii am colaborat cu organizații publice și private, ajutându-le să își structureze, optimizeze și securizeze procesele legate de conținut.

 • 1970 1987

  Servicii pentru instituțiile europene

  euroscript prestează servicii lingvistice și de publicare a conținutului.
 • 1988 2000

  Grupul își diversifică serviciile îndreptându-se spre industria prelucrătoare și sectorul financiar

  Pătrunderea pe piețele germană și elvețiană.
 • 2001 2004

  Pregătiri pentru extinderea Uniunii Europene din 2004

  euroscript se îndreaptă către Europa Centrală și de Est: înființarea de birouri în Polonia, Letonia și Ungaria.
 • 2005 2007

  euroscript își diversifică serviciile abordând sectoarele energiei și mediului și industria aerospațială, a apărării și a transporturilor și dezvoltă o practică de integrare a sistemelor și consultanță

  Integrarea întreprinderilor din Belgia, Țările de Jos, România, Portugalia, Franța, India și Canada. Achiziționarea Eurodoc, Docconsult, Polydok și Delt. Parteneriate semnate cu EMC, PTC și Oracle.
 • 2008 2013

  euroscript pătrunde pe piețele din Asia, America de Nord și Europa de Sud

  Înființarea de birouri în China, SUA și Spania.
 • 2014 2015

  euroscript își consolidează portofoliul de management al experienței digitale și soluții pentru domeniul științelor vieții

  Integrarea de noi birouri în Croația, Spania, Slovenia, Regatul Unit și SUA. Înființarea biroului din Singapore.
 • Ianuarie 2014

  euroscript achiziționează Amplexor NV.

  Amplexor s-a dedicat întotdeauna furnizării de soluții de management al conținutului întreprinderilor, accentul fiind pus pe managementul și colaborarea în domeniul experienței digitale. Întrucât consultanța și implementarea tehnologiei de management al conținutului web au devenit din ce în ce mai importante în oferta grupului, această achiziție este în deplină concordanță cu obiectivul nostru de a ne consolida portofoliul în acest domeniu.
 • Mai 2014

  INFOTEHNA se alătură euroscript

  Un lider în domeniul dezvoltării și furnizării de soluții de conformitate cu reglementările pentru domeniul științelor vieții se alătură euroscript. Produsele de vârf oferite de INFOTEHNA au dezvoltat și mai mult portofoliul grupului prin soluții de conformitate holistice pentru gestionarea informațiilor, documentelor și proceselor de reglementare. Grupul capătă astfel o capacitate fără precedent de a furniza clienților din întreaga lume servicii și aplicații de management al conținutului, precum și servicii de consultanță adaptate necesităților din domeniul științelor vieții.
 • Mai 2015

  euroscript achiziționează ForeignExchange Translations (FXT)

  Un furnizor de prim rang în domeniul traducerilor medicale. FXT pune la dispoziție cunoștințe de specialitate în domeniul serviciilor lingvistice pentru piața dispozitivelor medicale și a medicamentelor, fiind partener exclusiv al mai multor organizații din domeniul dispozitivelor medicale, al medicamentelor și al biotehnologiilor din întreaga lume. Această achiziție amplifică oferta noastră unică, care abordează provocările globale specifice domeniului științelor vieții.
 • Septembrie 2015

  AMPLEXOR

  Pe fondul creșterii dramatice a capacităților și prezenței noastre globale, am decis să fuzionăm toate brandurile noastre existente – Amplexor, euroscript, Infotehna și FXTranslations – într-un singur brand global. Îmbrățișând viitorul, am ales AMPLEXOR. Denumirea AMPLEXOR a grupului este utilizată public din data de 8 decembrie 2015.