Cine suntem

Misiunea noastră

Obiectivul nostru este de a ne impune ca principal furnizor de soluții digitale, oferind soluții pentru conformitatea globală, experiența digitală și conținut.

Ne ajutăm clienții să asigure eficiența proceselor, să își îmbunătățească generarea de venituri, să reducă timpul de lansare pe piață și să asigure calitatea și conformitatea.

Soluțiile la cheie pe care le oferim susțin procesele industriale de bază și includ tehnologie software, consultanță, integrarea sistemelor și servicii lingvistice și de management al conținutului.

Noi punem la dispoziție soluții de ultimă oră pentru următoarele domenii: industria aerospațială, a apărării și a transporturilor, energie, finanțe, științele vieții, industria prelucrătoare și sectorul public.

Suntem globali

40
de birouri

22
de țări

1800
de angajați

Servicii

Furnizăm servicii din surse globale destinate întreprinderilor, care combină capacități la fața locului, on-shore, near-shore și off-shore, adaptate cerințelor clienților noștri. 

Parteneri

Partenerii noștri oferă tehnologie de ultimă oră, completând experiența noastră solidă în medii multilingve cu cel mai bun software și cele mai bune platforme.

Soluții

În calitatea noastră de principal furnizor de soluții digitale, bazându-ne pe cele mai bune tehnologii și cunoștințe de specialitate, oferim soluții pentru conformitatea globală, experiența digitală și conținut.