Alăturați-vă nouă

Sunteți în căutarea unei cariere într-un mediu multicultural care să vă faciliteze dezvoltarea personală și profesională?

Oferind oportunități la toate nivelurile de carieră în toată lumea, AMPLEXOR ar putea fi locul de muncă potrivit pentru dumneavoastră.

Aruncați o privire peste posturile noastre vacante și depuneți o cerere de angajare dacă credeți că aveți ceea ce căutăm.Nu găsiți locul de muncă pe care îl căutați?

Nu vă faceți griji!
Lăsați-ne o cerere speculativă și vă vom contacta.

Sunteți freelancer?

Sunteți în căutarea unei lucrări sau a unui loc de muncă temporar? Completați formularul de înscriere pentru freelanceri, iar noi vă vom contacta.

Vă prezentăm echipa noastră de recrutare

Maria Dias
Maria
Dias
Joyce Carvoeiro
Joyce
Carvoeiro
Isaura Volders
Isaura
Volders

 

Contactați echipa noastră pentru a obține mai multe informații despre locurile de muncă disponibile, cererile speculative și orice altă informație legată de un loc de muncă în cadrul Amplexor: careers@amplexor.com

La ce vă puteți aștepta după ce ați depus cererea?

Procesul nostru de recrutare este ca o conversație în patru pași.
Cu fiecare pas, aflăm din ce în ce mai multe unii despre ceilalți.

Pasul 1: depunerea cererii de angajare
Ați consultat descrierile locurilor de muncă pe care le oferim și ați decis să depuneți o cerere. Excelent!
Trimiteți-ne CV-ul prin platforma noastră de recrutare online.  Dacă aveți nevoie de informații suplimentare înainte de a depune cererea, nu trebuie decât să ne trimiteți un e-mail.

 

Pasul 2: analiza
După primirea cererii dumneavoastră, va trebui să verificăm dacă sunteți persoana pe care o căutăm și dacă vă veți potrivi stilului de lucru din cadrul AMPLEXOR. În acest scop vom avea în vedere studiile, experiențele relevante sau referințele dumneavoastră. Dacă vom considera că ați putea fi un mare plus pentru echipa noastră, vă vom contacta pentru un prim interviu.
Dacă decidem că profilul dumneavoastră nu se potrivește nevoilor noastre pentru moment, ne vom asigura că veți primi, în cel mai scurt timp, un feedback în acest sens, iar noi vom păstra CV-ul în baza noastră de date pentru oportunități viitoare.

 

Pasul 3: interviurile
O primă rundă de interviuri va fi derulată prin telefon, prin Skype sau prin conversație față în față. Interviul va fi derulat de unul dintre specialiștii noștri în recrutare.
În a doua rundă de interviuri, vom încerca să aprofundăm. În această etapă, îi veți cunoaște pe unii dintre viitorii dumneavoastră colegi, care vor continua conversația și care vă vor oferi informații mai amănunțite despre locul de muncă și despre compania noastră.

 

Pasul 4: selectarea și oferta
Acesta este momentul marilor decizii. Membrii echipei noastre se vor consulta și vor decide dacă vă vom recruta sau nu. În caz afirmativ, vă vom face o ofertă. În caz contrar, vă vom trimite un feedback referitor la motivele deciziei noastre.

 

Birourile noastre

Care sunt avantajele oferite angajaților noștri?

Un mediu motivațional și inovator care oferă soluții pe termen lung, îndeplinind așteptările clienților și valorificând diferitele competențe și abilități.

Un context cu adevărat internațional pentru oameni de încredere, creativi și cu spirit colaborativ, devotați calității și pasionați de acumularea și partajarea de cunoștințe.