Adobe

Tools voor digitale marketing

file

Adobe Marketing Cloud is een volledige en geïntegreerde reeks tools voor digitale marketing, met inbegrip van Adobe Experience Manager (AEM, voordien Adobe CQ5) als contentmanagementsysteem. Het is een uitgebreide contentmanagementoplossing waarmee u websites, mobiele apps, formulieren en community's kunt bouwen. Het helpt u de levering van creatieve middelen en andere content te organiseren, creëren en beheren via al uw digitale marketingkanalen, waaronder het internet, mobiele kanalen, e-mail en video.

Adobe Experience Manager geeft u de controle over de digitale ervaring van uw klanten over alle platforms heen, of het nu gaat om mobiele app-community's, digitale formulieren of het internet.

Als u op zoek bent naar een geïntegreerde en volledige marketingtoolkit waarmee u gepersonaliseerde digital experiences via meerdere kanalen kunt aanbieden, bent u bij Adobe Marketing Cloud aan het juiste adres.

De andere tools in Adobe Marketing Cloud vullen elkaar aan en helpen u om uw marketinginspanningen te optimaliseren: Adobe Analytics geeft u inzicht in het gedrag van uw klanten en met Adobe Social kunt u uw activiteiten op sociale media efficiënt beheren en meten. Met Adobe Campaign kunt u gepersonaliseerde campagnes opzetten die de betrokkenheid van de klant verhogen – deze personalisering is met de hulp van Adobe Target beter dan ooit op uw klant afgestemd.