Geschiedenis

Onze internationale aanwezigheid op meer dan 22 markten is het resultaat van zowel organische groei als overnames.

De groep is sinds haar oprichting in 1987 in Luxemburg onder de naam euroscript uitgegroeid tot een internationale dienstverlener van digitale oplossingen die klanten overal ter wereld bijstaat om contentmanagementprojecten van verschillende omvang te ontwerpen, uit te voeren en te onderhouden. Al jarenlang werken we zij aan zij met publieke en private organisaties en helpen we hen om hun contentprocessen te structureren, te optimaliseren en te beveiligen.

 • 1970 1987

  Diensten voor Europese instellingen

  euroscript levert contentpublicatie- en taaldiensten.
 • 1988 2000

  De groep breidt uit naar de sectoren industrie en financiële diensten

  Voet aan de grond op de Zwitserse en Duitse markt.
 • 2001 2004

  Voorbereiding op de uitbreiding van de Europese Unie in 2004

  euroscript breidt uit naar Centraal- en Oost-Europa: opening van kantoren in Polen, Letland en Hongarije.
 • 2005 2007

  euroscript breidt uit naar de sectoren energie & milieu, luchtvaart, defensie & transport, en ontwikkelt een aanpak voor systeemintegratie & consultancy

  Integratie van bedrijven in België, Nederland, Roemenië, Portugal, Frankrijk, India en Canada. Overname van Eurodoc, Docconsult, Polydok en Delt. Partnerschappen ondertekend met EMC, PTC en Oracle.
 • 2008 2013

  euroscript breidt uit naar Azië, Noord-Amerika en Zuid-Europa

  Opening van kantoren in China, de VS en Spanje.
 • 2014 2015

  euroscript versterkt haar aanbod voor Digital Experience Management en oplossingen voor de sector Life Sciences.

  Integratie van bijkomende kantoren in Kroatië, Spanje, Slovenië, het VK en de VS. Opening van het kantoor in Singapore.
 • January 2014

  Amplexor NV wordt overgenomen door euroscript

  Amplexor leverde altijd al oplossingen voor bedrijfscontentmanagement met een focus op Digital Experience Management en Digital Collaboration. Aangezien consultancy over en implementatie van technologie voor webcontentmanagement een steeds grotere rol begonnen te spelen in het aanbod van de groep, was deze overname een ideale gelegenheid om ons portfolio op dit gebied te versterken.
 • May 2014

  INFOTEHNA sluit zich aan bij euroscript

  Een leider in de ontwikkeling en levering van oplossingen voor regulatory compliance binnen de sector Life Sciences sluit zich aan bij euroscript. De vooruitstrevende producten van INFOTEHNA vormen een mooie uitbreiding op het portfolio van de groep met integrale compliance-oplossingen voor het beheer van informatie, documenten en processen op het gebied van regulatory affairs. Dit geeft de groep een uniek vermogen om wereldwijd zowel contentmanagementdiensten en -applicaties als consultancydiensten aan te bieden op maat van de sector Life Sciences.
 • May 2015

  euroscript neemt ForeignExchange Translations (FXT) over

  Een marktleider op het gebied van medische vertalingen. FXT is een exclusieve partner van medische, farmaceutische en biotechnische organisaties over de hele wereld en biedt deskundige taaldiensten aan op de markten voor medische apparatuur en geneesmiddelen. Deze overname versterkt ons unieke aanbod dat de specifieke uitdagingen van de sector Life Sciences weet aan te pakken.
 • September 2015

  AMPLEXOR

  Omdat onze expertise en onze mondiale aanwezigheid exponentieel zijn gegroeid, hebben we besloten onze bestaande merken – Amplexor, euroscript, Infotehna en FXTranslations – in één globaal merk onder te brengen. We omarmen de toekomst en hebben daarom voor AMPLEXOR gekozen. De groepsnaam AMPLEXOR wordt algemeen gebruikt sinds 8 december 2015.